hocam televizyonu açtım şuanda teşekkür ederim, eski haline döndü V1.1.2 Versiyonu gözüküyor güncellemeyi nasıl yapacağız?
güncellemeyi nasıl yapacağız
hocam televizyonu açtım şuanda teşekkür ederim, eski haline döndü V1.1.2 Versiyonu gözüküyor güncellemeyi nasıl yapacağız?
yazılımı olmuyor sureklı kırmızı ışık yanıp sönüyor bir değişiklik olmuyor başka bir versiyonu varmı acaba
By_Trol:yazılımı olmuyor sureklı kırmızı ışık yanıp sönüyor bir değişiklik olmuyor başka bir versiyonu varmı acaba
yazılımı olmuyor sureklı kırmızı ışık yanıp sönüyor bir değişiklik olmuyor başka bir versiyonu varmı acaba
Post #10.615
finlux 32FX420H YAZILIM LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR tv açılmıyor logo gidip geliyor bir kaç defa sonra kapanıyor
Donanım orijinal ise tv arka kapak barkod resmini buraya ekleyin.
Yazılım linkmerhaba televizyonum kapandı acılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor arkasındaki seri nosu nun olduğu yer deforme olmuş elde olan görseli atacağım yardımcı olurmusunuz
V4-5 YüklenmezHayırlı günler diliyorum. Babamların evine 2018 yılında Vestel’in bir tvsini almıştık. Bu tv mb130 anakarta sahip yazılım güncellemesi almıyor son olarak v3 yazılımı gelmiş.
Bu yazılımda tvde netflix kullanılanılamıyor. Sürekli donuyor ve fişini çekmemiz gerekiyor.
Merak ettiğim konu şu bu tv en son yazılımı mı kullanıyor yoksa buradan indirdiğim v4 veya v5 yazılımı yüklesek çalışır mı.
Teşekkür ediyorum.
çok teşekkür edrerim televizyon düzeldi sayenizde saygı ve sevgilerimle iyi günlerYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Yazdığınız seri no yanlış tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.seg 40scu9600 10104298 1605 600328
SN: 7596736 6000328
Marka televizyona sahibim, ana kartını bilmiyorum. Açılırken SEG yazısı çıkıyor sonra kapanıyor. Yazılım güncellemesi yapabilmek için hangi yazılımı yüklemeliyim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.