By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Tv deki sorunu yazıp arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.hi level hl 49 fil 403 /0216 yazilim lazım
Tv deki sorunu yazıp arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.hi level hl 49 fil 403 /0216 yazilim lazım
Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim bu full yazılımı mıdır ? yani bu yazılımı kabul etmezse full yazılımını da paylaşma imkanınız var mıdır ?Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
Bu yazılımı kabul etmezse full'u da kabul etmez tv orijinal yazılım ile arızalandıysa bu yazılımı yükledikten sonra 1.3.7 Güncelleme yazılımını da yükleyin sorunsuz çalışır.Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim bu full yazılımı mıdır ? yani bu yazılımı kabul etmezse full yazılımını da paylaşma imkanınız var mıdır ?
Peki teşekkür ederim elinizde var mı peki 1.3.7 yazılımı.Bu yazılımı kabul etmezse full'u da kabul etmez tv orijinal yazılım ile arızalandıysa bu yazılımı yükledikten sonra 1.3.7 Güncelleme yazılımını da yükleyin sorunsuz çalışır.
137 Yazılım linkPeki teşekkür ederim elinizde var mı peki 1.3.7 yazılımı.
Ellerin dert görmesin ustacımOlması gerek bölüme taşındı.
Biraz detaylı yazar mısın.seg 24scf5520 televizyon hiçbir şekilde uydu kurulumu yapamıyorum sorunun yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Yazılım link
merhaba ustalarım bu tv ye kurtarma yerine ful yazılım yükledim tv açıldı fakat rgb yapıyor pattern test ekranında kalıyor full yazılım bulabilirmiyiz yardımlarınız için teşekkürler
üstadım oldu emeklerinize sağlık varolunYazılım link
OK tuşu ile yüklenecek
kocaman teşekkürlerYazılım link
OK tuşu ile yüklenecek
Rica ederim.üstadım oldu emeklerinize sağlık varolun
kocaman teşekkürler
Tv deki sorun nedir? Belirterek tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.merhaba vestel sn: 7912048702327 tv için yazılıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz.teşekkürler