cihazdaki sorun nedir?slm vestel 32'PF7175B smart tv için yazılım aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim.SN:7147604400228
Değerli Ustalarım, full yazılıma ihtiyacım yardımcı olursanız sevinirim. TV bilgileri aşağıdadır. Teşekkür ederim.
Yazılım linkslm vestel 32'PF7175B smart tv için yazılım aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim.SN:7147604400228
Titanium:
Merhaba, televizyonumda youtube ve internet tarayıcı acılmıyor. Rica etsem bu televizyonun kaldırabileceği son güncel yazılımı alabilir miyim ? teşekkür ederim.
cihaz Vestel yazısında kalıyor yazılımı yükledim düzeldi teşekkür ediyorumcihazdaki sorun nedir?
Teşekkür ediyorum cihaz yazılım attıktan sonra açıldıYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.cihaz Vestel yazısında kalıyor yazılımı yükledim düzeldi teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum cihaz yazılım attıktan sonra açıldı
Yazılım linkMerhabalar, SEG marka 32SCH5630 model numaralı tv im için full yazılıma ihtiyacım var. TV açılınca ışık yanıyor logo gekiyor sonrasında kapanıyor. Kurtarma yazılımi yaptım maalesef olmadı. Yanlışlıkla telefunken yazılım yükledim ekran tter döndü. Televizyonuma ait yazılımları iletirseniz çok sevinirim.