I think the code written on the back of the TV is useless. Post the panel code (VES315XXXXXXX).Merhaba. Kendo LED 32HD172 Sat TV için yazılım istiyorum
VES315WNDL-01Myślę, że kod napisany z telewizora jest bezużyteczny. Opublikuj centrum kodów (VES315XXXXXXX).
Sorry. And main cod ? (17MBXXXX).VES315WNDL-01
Yazılım, CRANKER CR-TV39300 ile eşleşecek mi? Ne yazık ki, 17MB110 full v2.24.10 uymuyorSorry. And main cod ? (17MBXXXX).
L.E.
I have no software for 17MB110 / VES315WNDL-01. I have a full software. You can try at your own risk. If the remote control does not work, use a programmable one or Vestel.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
I do not know.Yazılım, CRANKER CR-TV39300 ile eşleşecek mi? Ne yazık ki, 17MB110 full v2.24.10 uymuyor
Kendo LED 28HD172 T2 TV için tam bir yazılıma sahip olabilir miyim? Çok teşekkürlerI do not know.
Sorry. Kendo TVs are not sold in my country.Kendo LED 28HD172 T2 TV için tam bir yazılıma sahip olabilir miyim? Çok teşekkürler
YesPrzepraszam. Telewizory Kendo nie są sprzedawane w moim kraju.
Rozumiem, że telewizor nie działa.
And why not try the software I posted? The TV is still defective.
Yardım eden yok mu?
Google translate:Merhabalar Vestel 49UB8300 televizyonumda bir problem var. Normal kumanda ile ses yükseltme ve kısma(sesi açsam bile kendi kendine kısıyor) dışında hiçbir şey yapamıyorum. Vestel Smart Center uygulamasından da denedim orada hiç çalışmıyor ne yapabilirim.