Google translate:selam öncellikle yardım için çok teşekkür ederim. verdiğin yazılımı yükledim fakat saliselik bir zamanda vestel yazısı geldiği gibi gidiyor saliselik bir zamanda.
bunu daha önce yüklemiştim yine aynı oldu. saliselik pembe olması. vestel logo yok. çalışmıyor.Google translate:
Sadece 1 tam yazılımım kaldı. NAND bellek yazılımı bozulmuş olabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translate:bunu daha önce yüklemiştim yine aynı oldu. saliselik pembe olması. vestel logo yok. çalışmıyor.
1009573 PNL:23232763 VPAZ:20270641 vestel model: 3D smart 48FA8200 buna göre cihazı diriltecek yazılım yokmu?
Merhaba arkadaşlar bu tvnin full yazılımına ihtiyacım var tvsıfırlamadan sonra ışık yanıp yanıp sönüyor
Benim tv bu.
Arkadaşlar selamlar..
Farklı seri no lu yazılım yükledim yanlışlıkla.(bunu yükledim MB96 10096800 27337237 V376f.zip)
Sizden ricam resimde ki tv seri nosuna göre full yazılım arıyorum. mboot dosyalı olandan..
tv şuan açmıyor. sadece hafif bir göz kırpma var.. yazılım atmadan önce vestel yazısı çıkıyordu..
saygılar.
Resimdeki etiket yarım tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Cihazın en yeni yazılımını talep ediyorum yardımcı olurmusunuz
Kullandığı panelde bu cihazın ]
Riskli bir kart yazılım sonrası tamamen susabiliyor.Merhaba
Tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor Full yazılım atabilir misiniz?
İyi Günler...
Riskli bir kart yazılım sonrası tamamen susabiliyor.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecekti
Resimdeki etiket yarım tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
İyi günler full yazılım lazım tüm risk bana aittir. MB 110 Vestel Regal seg yazılım olabilir. Toshiba kumanda çalışmadığı takdirde seg Vestel ve Regal kumandalarla çalıştırmayı düşünüyorum. Selamlar.