Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,497
O TV'lerde düşük depolamaya onay veren kişiyi bulup sormalı. 

Ne hikmetse guncellemeden sonra usb cihazima depolama alani kisitli olduğu icin bazi uygulamalari tasiyarak kullaniyordum, guncellemeden sonra tv aciyorum siyah ekranda bekliyor oysaki acik ne home ekrani ne canli tv ekrani gorebiliyorum home tusuna basip menuye girebiliyorum canli tv tikliyorum acmiyor herhangi bir uygulama acip tekrar canli tv secince tv yayini basliyordu usb i cikardim sorun giderildi.
Servis dondu lakin cozum yok
Uygulama kaynakli soruna cozum yok ilerleyen gunlerde aylarda yillarda yeniden deneyin der saka gibiler gercekten.
Eee,1.5 gb ram olursa 8 gb de depolama alanı olur umutO TV'lerde düşük depolamaya onay veren kişiyi bulup sormalı.![]()
İleride güncellemeler o alanı da yiyecektir emin olun.8 olsa yine iyi, 5GB dahili depolaması![]()
İşte hep yazdım,canlı yayında söyledim ,bu tvler a-lın-mazzzz ,bana bedava verecekler almam ,hasta eder beni bunlar ,5 gb dahili depolama ha8 olsa yine iyi, 5GB dahili depolaması![]()
Fark ettiğiniz yenilik var mı?Yeni bir güncelleme geldi, V028220
![]()
Hiçbir yenilik göremedim henüzFark ettiğiniz yenilik var mı?
Fark edince paslaşalım.Hiçbir yenilik göremedim henüz
Yeni bir güncelleme geldi, V028220
![]()
Performansta düşüş dışında ekstra bir şey göremedim, önceden 600-500mb arası boş ram kalıyorken, şu an 400 ve altı. Geçişler ve TV'nin açılma hızı düştü. Hala yapmadıysanız önceki sürümde kalmanızı tavsiye ederim.Merhaba;
Olumlu yada olumsuz bir durum var mı? Teşekkürler,
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Performansta düşüş dışında ekstra bir şey göremedim, önceden 600-500mb arası boş ram kalıyorken, şu an 400 ve altı. Geçişler ve TV'nin açılma hızı düştü. Hala yapmadıysanız önceki sürümde kalmanızı tavsiye ederim.
İşte bu güncellemeyi yaptıysan sende nanayı yiyenler kervanına katıldın hoş geldin dostum hoş geldin yakında sıkıntılar çıkmaya başlayacakYeni bir güncelleme geldi, V028220
![]()