Vestel UA9800, UA9600 Android TV Yazılım Güncellemesi Geldi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Ne hikmetse guncellemeden sonra usb cihazima depolama alani kisitli olduğu icin bazi uygulamalari tasiyarak kullaniyordum, guncellemeden sonra tv aciyorum siyah ekranda bekliyor oysaki acik ne home ekrani ne canli tv ekrani gorebiliyorum home tusuna basip menuye girebiliyorum canli tv tikliyorum acmiyor herhangi bir uygulama acip tekrar canli tv secince tv yayini basliyordu usb i cikardim sorun giderildi.

Servis dondu lakin cozum yok
Uygulama kaynakli soruna cozum yok ilerleyen gunlerde aylarda yillarda yeniden deneyin der saka gibiler gercekten.

Programları "harici depoya" kurduğun için olabilir mi acaba,aklıma ilk gelen o oldu.Gerçi usb çıkartınca sorun giderilmiş ama mantık olarak ilk aklıma gelendi.
Reset attığında belki tekrar kendi deposuna kurar(mı bilemiyorum) ,çünkü yüklenen programın boyutu devasa değil ,taş çatlasa 2mb lık ki değildir bile.Tabii core apk dan bahsediyorum.Reset attırmakta fayda var diyeceğim ama kanalların gidecek bu kez de.
 
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,497
8 olsa yine iyi, 5GB dahili depolaması :hihi
İleride güncellemeler o alanı da yiyecektir emin olun.
Alanlar büyük kumar oynadı bence.
Kanal geçişlerinde bile kanser edecektir gelecekte bu TV'ler.

İlla Android TV alacağım diyenler Sony veya Philips baksın.
Hiç yoktan depolama ve RAM daha yüksek.
Philips RAM'i 3'e, depolamayı da 16 veya daha yukarıya çıkartmıştı sanırım.
 
U Çevrimdışı

UgurQA 

Aktif Üye
24 Eyl 2020
58
Yeni bir güncelleme geldi, V028220

P_20220126_200742.jpg
 
U Çevrimdışı

UgurQA 

Aktif Üye
24 Eyl 2020
58
Merhaba;

Olumlu yada olumsuz bir durum var mı? Teşekkürler,
Performansta düşüş dışında ekstra bir şey göremedim, önceden 600-500mb arası boş ram kalıyorken, şu an 400 ve altı. Geçişler ve TV'nin açılma hızı düştü. Hala yapmadıysanız önceki sürümde kalmanızı tavsiye ederim.
 
K Çevrimdışı

kokanche 

Aktif Üye
14 Ara 2020
67
43
Performansta düşüş dışında ekstra bir şey göremedim, önceden 600-500mb arası boş ram kalıyorken, şu an 400 ve altı. Geçişler ve TV'nin açılma hızı düştü. Hala yapmadıysanız önceki sürümde kalmanızı tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
 
Geri
Üst Alt