hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
paylasir misiniz aldiginiz dosyayi..swprofil
paylasir misiniz aldiginiz dosyayi..swprofil
denıyorum ama bi turlu paylasamadımpaylasir misiniz aldiginiz dosyayi..
buraya sürüklüyorum ama dosya cok buyuk diyordenıyorum ama bi turlu paylasamadım
herhangi dosya yükleme sitesine yükleyip linkini burada paylasacaksiniz.
html linki var sadece, acmaya kalkinca tarayici aciyor ve dosya bulunamadi uyarisi veriyor,sanirim birseyleri eksik yapiyorsunuz.Profil alma isleminde usb ye 3 ayri dosya olarak kaydeder tv usb icerigine.Usb icerik resminide paylasabilirsiniz.
hocamhtml linki var sadece, acmaya kalkinca tarayici aciyor ve dosya bulunamadi uyarisi veriyor,sanirim birseyleri eksik yapiyorsunuz.Profil alma isleminde usb ye 3 ayri dosya olarak kaydeder tv usb icerigine.Usb icerik resminide paylasabilirsiniz.
formatlı hocam ama pc den profil dosyasını usb ye nasıl atacagıma dair vıdeo lu anlatım varmı. o sekilde yapsamProfiller2 nin iceriginde ne oldugu belli degil ama büyük ihtimalle birseyi eksik yapiyorsunuz.usb fat32 ile formatlanmis olmali.
Siz indirdiginiz dosyayi zipden cikarmissiniz sadece,Onuda dosyadan cikarip dosyasiz haliyle usb ye kaydedip tv ye takarak profil alma islemi yapmaniz gerekiyor.
Ne paylastiniz bilemiyorum bir yerlere yönlendiriyor ve acilmiyor yine Eger olmadiysa F fikoloji netflix konusuna profil alma konusuda dahil video anlatimi ekledi inceleyebilirsiniz..sanırım bu sefer oldu hocam.
benim gmail adresimle mi bir yere girmeye çalışyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadımsanırım bu sefer oldu hocam.
hocam baya ugrastım kendi basıma profıl aldım ve toolbax dan editledim. sonra tv ye yukledim ve yazıldıgı gıbı tv yi kapatıp actım. netflix geldi şimdi. ancak bastıgım zaman acılmıyor siyah ekran oluyor 2-3 dk sonra tv kapanıyorNe paylastiniz bilemiyorum bir yerlere yönlendiriyor ve acilmiyor yine Eger olmadiysa F fikoloji netflix konusuna profil alma konusuda dahil video anlatimi ekledi inceleyebilirsiniz..
Bahsettigim videoyu izleyin isterseniz belki gözden kacan bir nokta vardir.toolbax dan editledim.