teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Foto yokAttım hocam ekran fotosu
Foto yokAttım hocam ekran fotosu
MB96 kart ,olmaz bunda maalesef ,uygun bir android box almalısın. (aynı tv bende de var çünkü )SERVİCE MENU (thorium) V.3.7.6f (MHO) (SVN:189523)(/0009df/6622.dcf) (D8V)(Sec)(MB96)
Anladım hocam ne önerirsiniz peki. İşimi görecek bı boxMB96 kart ,olmaz bunda maalesef ,uygun bir android box almalısın. (aynı tv bende de var çünkü )
Veya olmadı babamın TV sini çalacağım. gerçi onun televizyonda Vestel Netflix yok ama en azından sürümü yüksek ona olur muhtemelen. ancak ben biraz teknoloji özürlüyüm bu söylediğiniz işlemi televizyonu götürerek yaptırabileceğim İstanbul'da bir yer var mı acabaAnladım hocam ne önerirsiniz peki. İşimi görecek bı box
İnan hiç önerme yapmıyorum ne tv ne de android box konusunda ,forumda konular mevcut bu konudaAnladım hocam ne önerirsiniz peki. İşimi görecek bı box
Hocam MB 97 de olurmu. (Babamın TV si) olmadı onu calacagim evden ??İnan hiç önerme yapmıyorum ne tv ne de android box konusunda ,forumda konular mevcut bu konuda
İstanbul da TV yi götürüp bu işi yaptırabileceğim biter varmı peki. Defalarca okudum ama pek anlayamadım. Yapabilirmiuim bilmiyorummb97 de simdilik oluyor...
profil dosyanizi alabilirseniz yardimci olurum.Yapabilirmiuim bilmiyorum
Zor bir şey değil ,profili indirdiğinde oku dosyasını iyice oku ,sonra profili al tvden bir yere yükle ve link ver ,o kadar ,sadece sw profili göndersen de olur ,sonra sevgili hosbulduk ayarlar geri yollar ,yüklersinİstanbul da TV yi götürüp bu işi yaptırabileceğim biter varmı peki. Defalarca okudum ama pek anlayamadım. Yapabilirmiuim bilmiyorum
Tamam hocam en kısa zamanda alacağım. Çok teşekkür ederim şimdiden ikinize de teraspyprofil dosyanizi alabilirseniz yardimci olurum.
Hocam profil dosyasını almak için izleyeceğim yol nerede yaziyoTamam hocam en kısa zamanda alacağım. Çok teşekkür ederim şimdiden ikinize de teraspy
iki konuyuda inceleyebilirsiniz.profil dosyasını almak