Vestel tv yazılım yükleme ve netflix sorunu (UHD 48inç)

mucops Çevrimdışı

mucops

Yeni Üye
17 Nis 2020
20
39
SERVİCE MENU (thorium) V.3.7.6f (MHO) (SVN:189523)(/0009df/6622.dcf) (D8V)(Sec)(MB96)

mucops Çevrimdışı

mucops

Yeni Üye
17 Nis 2020
20
39
MB96 kart ,olmaz bunda maalesef ,uygun bir android box almalısın. (aynı tv bende de var çünkü :ok )
Anladım hocam ne önerirsiniz peki. İşimi görecek bı box
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam ne önerirsiniz peki. İşimi görecek bı box
Veya olmadı babamın TV sini çalacağım. gerçi onun televizyonda Vestel Netflix yok ama en azından sürümü yüksek ona olur muhtemelen. ancak ben biraz teknoloji özürlüyüm bu söylediğiniz işlemi televizyonu götürerek yaptırabileceğim İstanbul'da bir yer var mı acaba

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İstanbul da TV yi götürüp bu işi yaptırabileceğim biter varmı peki. Defalarca okudum ama pek anlayamadım. Yapabilirmiuim bilmiyorum
Zor bir şey değil ,profili indirdiğinde oku dosyasını iyice oku ,sonra profili al tvden bir yere yükle ve link ver ,o kadar ,sadece sw profili göndersen de olur ,sonra sevgili hosbulduk hosbulduk ayarlar geri yollar ,yüklersin :ok

mucops Çevrimdışı

mucops

Yeni Üye
17 Nis 2020
20
39
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
profil dosyasını almak
iki konuyuda inceleyebilirsiniz.

mucops Çevrimdışı

mucops

Yeni Üye
17 Nis 2020
20
39
Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
hocam buradan bakarak tv profil aldım ancak swprofil diye bisey göremedim. teraspy teraspy hosbulduk hosbulduk

Geri
Üst Alt