hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Sizin tv mb97 anakartli idi sanirim. Eger youtube yazilim güncellemesi yapmadiysaniz,güncellemeyi yapiniz, konu icinde güncelleme linki icin yönlendirme mevcut.2-3 dk sonra tv kapanıyor
Sizin tv mb97 anakartli idi sanirim. Eger youtube yazilim güncellemesi yapmadiysaniz,güncellemeyi yapiniz, konu icinde güncelleme linki icin yönlendirme mevcut.2-3 dk sonra tv kapanıyor
aynen hocam ilk basta soylediği guncellemeyı yapmadım. o yuzden mı acılmadı acabaSizin tv mb97 anakartli idi sanirim. Eger youtube yazilim güncellemesi yapmadiysaniz,güncellemeyi yapiniz, konu icinde güncelleme linki icin yönlendirme mevcut.
hocam bu gucelleme de sadece CARBON yazan ı mı yukleyecegim yoksa ikisinide miaynen hocam ilk basta soylediği guncellemeyı yapmadım. o yuzden mı acılmadı acaba
tv vestel ise carbon,baska marka ise titanium yüklenecek.sadece CARBON yazan
tv vestel ise carbon,baska marka ise titanium yüklenecek.
öncelikle güncellem islemini yapin ,belki yukardaki islemi yapmaniza gerek bile kalmaz.Ayrica resimdeki herhangi dosyanin isimini mb97 olarak degistirsenizde olur,tekrar indirmenize gerek yokmb97 dosyası farklı.
İlk başta guncelleme yapmadan yaptım . Netflix geldi ama çalışmadı.öncelikle güncellem islemini yapin ,belki yukardaki islemi yapmaniza gerek bile kalmaz.Ayrica resimdeki herhangi dosyanin isimini mb97 olarak degistirsenizde olur,tekrar indirmenize gerek yok
Acaba TV yi ilk haline mi getirmek gerekiyor baştan yapmak icinİlk başta guncelleme yapmadan yaptım . Netflix geldi ama çalışmadı.
Sonra YouTube yi izleyince güncelleme ile birlikte tüm anlatılanları tekrar yaptım üzerine. Ama sonuç ta bı değişiklik olmadi
resimdeki dosyalar icinde mb97 yok ,profil dosyasini nasil aldiniz?tekrar yaptım
islem bittikten sonra tv yi fisinden kapatip acmaniz gerekiyor yoksa isleminiz aktif olmaz..Acaba TV yi ilk haline mi getirmek gerekiyor baştan yapmak icin
Hepsini öylece bicimlendirdigim flash a atıp TV ye taktım. 4725 den anlatıldığı gibi yaptım. Ve söylediğiniz 3 tane dosya geldi. Sonra onu PC ye takip SW olanı anlatıldığı gibi 2 yerde ki Netflix leri true yaptım.resimdeki dosyalar icinde mb97 yok ,profil dosyasini nasil aldiniz?
Onu yaptım tabi hocam hatta ışığının sonmesine varana kadar video da nasıl anlatiliyirsa aynısını yaptimislem bittikten sonra tv yi fisinden kapatip acmaniz gerekiyor yoksa isleminiz aktif olmaz..
En baştaki güncellemeyi tekrar yaptım hocam daha önce yanlış yapmışım sanırım. Şu an hem yotube çalışıyor. Hem Netflix geldi sorunsuz çalışıyor.Hepsini öylece bicimlendirdigim flash a atıp TV ye taktım. 4725 den anlatıldığı gibi yaptım. Ve söylediğiniz 3 tane dosya geldi. Sonra onu PC ye takip SW olanı anlatıldığı gibi 2 yerde ki Netflix leri true yaptım.
Ardından flash i tekrar bicimlendirip içine atarak tekrar 4725 den TV ye yukledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onu yaptım tabi hocam hatta ışığının sonmesine varana kadar video da nasıl anlatiliyirsa aynısını yaptim
Basarisiz olsaydiniz mb97 de ilk siz olumsuz geri dönüs yapmis olacaktiniz,sonucu merak ediyordum.Sevindim basardiginiza ,güle güle kullanin.. Elinize emeğinize sağlık.
selamaynı televizyon bende de var mb100 sürümlü güncellemeleri yükledim.netflix halagelmedi. asıl anlamadığım mb100 olan televizyona mb120 veya mb130 u yükleyebilirmiyim yada bu netflix i nasıl getirebilirim...