Vestel tv yazılım yükleme ve netflix sorunu (UHD 48inç)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
profile dosyalarım burdadır dediğim gibi menü de netflix gözükmüyor
dosyayi zipten cikartip fat32 li usb ye "profile" dosyasi olusturun ve o dosyanin icine kaydedip menü 4725 tuslari ile servis menüsünü actiktan sonra en alttaki secenek olan usb operation secenegi ile tv nize yükleyin.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
dosyayi zipten cikartip fat32 li usb ye "profile" dosyasi olusturun ve o dosyanin icine kaydedip menü 4725 tuslari ile servis menüsünü actiktan sonra en alttaki secenek olan usb operation secenegi ile tv nize yükleyin.

üst mesaja eklemistim..

A Çevrimdışı

aladage

Yeni Üye
29 Nis 2020
12
22
lütfen b
Lütfen bekleyiniz yazısı çıktı ve birşey olmadı.. uygulama menüde gözükmüyor.. acaba ben mi yapamadım

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
sıkıntısız çalışıyor.. başka hangi uygulamaların kilidini açabiliriz merak ediyorum sadece..
Linkteki konuyu ve yönlendirdigi konudaki sayfalari inceleyebilirsiniz..

A Çevrimdışı

aladage

Yeni Üye
29 Nis 2020
12
22
Linkteki konuyu ve yönlendirdigi konudaki sayfalari inceleyebilirsiniz..
tekrardan teşekkürler hayırlı akşamlar..

mucops Çevrimdışı

mucops

Yeni Üye
17 Nis 2020
20
39
Hocam mesajınızı düzenlediğiniz için görmemiştim profile adında klasör oluşturup profile dosyalarını içerisine kopyalayıp tv den usb operations yaparak yüklenmeli
Tv modlama konusunda gerekli bilgiler mevcut adımları takip ederseniz yapabilirsiniz yapamazsanız swprofile ve hwprofile dosyanızı gönderin halledelim
[/QUOT

Hayırlı geceler daidalos bey. Benim de TV de Netflix yok nasıl yükleyebilirim bana yol gosterebilirmisiniz.

Geri
Üst Alt