teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İşte o link sayfadaki son mesaja gidiyor ,benim verdiğim ana mesaja ,ondan dedim kopyala diyeyukardaki mesajimda paylastim LINK olarak
İşte o link sayfadaki son mesaja gidiyor ,benim verdiğim ana mesaja ,ondan dedim kopyala diyeyukardaki mesajimda paylastim LINK olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.profile dosyalarım burdadır dediğim gibi menü de netflix gözükmüyor
öncelikle çok teşekkür ederim şimdi yapmam gerekenleri kısaca anlatırmısınız veya link varsa lütfen..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Lütfen bekleyiniz yazısı çıktı ve birşey olmadı.. uygulama menüde gözükmüyor.. acaba ben mi yapamadımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dosyayi zipten cikartip fat32 li usb ye "profile" dosyasi olusturun ve o dosyanin icine kaydedip menü 4725 tuslari ile servis menüsünü actiktan sonra en alttaki secenek olan usb operation secenegi ile tv nize yükleyin.
tv nin fisini cekmek süretiyle kapatip tekrar acinizekleyiniz yazısı çıktı ve birşey olmadı.. uygulama menüde gözükmüyor
Rica ederim ,uygulama calisyor mu?Şuan var yardımınız için çok teşekkürler
sıkıntısız çalışıyor.. başka hangi uygulamaların kilidini açabiliriz merak ediyorum sadece..Rica ederim ,uygulama calisyor mu?
Linkteki konuyu ve yönlendirdigi konudaki sayfalari inceleyebilirsiniz..sıkıntısız çalışıyor.. başka hangi uygulamaların kilidini açabiliriz merak ediyorum sadece..
tekrardan teşekkürler hayırlı akşamlar..Linkteki konuyu ve yönlendirdigi konudaki sayfalari inceleyebilirsiniz..
d-smart go, digitürk ,bein connect, puhu, netflix, prime video tv ye yüklenebilir mi? veya tv de calisir mi??
Smarttv ler günümüz teknolojisindeki hizli gelismeye ayak uyduramama veya üreticilerin bilincli eskitme yoluyla ya da yeni ürünlerini pazarlama isteginin sonucunda olusturduklari yeni ürün icerikleri tüketicilerde belli bir süre sonra smart icerikleri ile ilgili memnuniyetsizlik...tavsiyeforumu.com
Hocam mesajınızı düzenlediğiniz için görmemiştim profile adında klasör oluşturup profile dosyalarını içerisine kopyalayıp tv den usb operations yaparak yüklenmeli
Tv modlama konusunda gerekli bilgiler mevcut adımları takip ederseniz yapabilirsiniz yapamazsanız swprofile ve hwprofile dosyanızı gönderin halledelim
[/QUOT
Hayırlı geceler daidalos bey. Benim de TV de Netflix yok nasıl yükleyebilirim bana yol gosterebilirmisiniz.