hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
wireless display ,ekran yansitmaWidi ne idi ,unuttum iyimi
wireless display ,ekran yansitmaWidi ne idi ,unuttum iyimi
Hah ,tamamwireless display ,ekran yansitma
nasil yok, mb 95m de bile vardi bendeHah ,tamam
Bizim tvlerde wifi yokki ,kafam karıştı iyice,wifi olmadan oluyormuydu widi
Köydekinde yok (MB97) wifi ,kablo var sadece onda ,ama gideceğim yine ,şu yağmurlar bitsin ,iyice bakayımnasil yok, mb 95m de bile vardi bende
bende iki mb97 var ikisinde de var wifi.Ilginc o zaman önce tv sinde wifi var mi onu ögrenmek lazim.Köydekinde yok (MB97) wifi ,kablo var sadece onda ,ama gideceğim yine ,şu yağmurlar bitsin ,iyice bakayım
wifi ready yaziyor,wifi dongle yoksa widi olmamasi normal,bir sey daha ögrenmis oldumiyice bakayım
Evet ,aynenönce tv sinde wifi var mi onu ögrenmek lazim.
İlk sayfadaki ilk metnin altında beğen yazıyor ona basarakBu yazıyı nasıl beğenebiliriz ve linke gidebiliriz?
Mb130 olan ama hepsini atabilirsin sıkıntı yok ,zaten tek dosyadır ,içinde kartlar için dosyalar bulunmaktadır ,OKU.txt yazdım iyice oku,tvden alınan profillerini de mutlaka yedekleHI-LEVEL 55UHL960 MB130E için hangi dosyayı indirmemiz gerekiyor?
Çok teşekkür ederim hocam. Bu arada modlamak garanti dışı kalmasına sebep olur mu?Mb130 olan ama hepsini atabilirsin sıkıntı yok ,zaten tek dosyadır ,içinde kartlar için dosyalar bulunmaktadır ,OKU.txt yazdım iyice oku,tvden alınan profillerini de mutlaka yedekle