A
Akrepkral61
Yeni Üye
- 10 May 2020
- 6
- 37
güzel paylaşım
mb210 diye kart yok ki servis menüsünün resimini cekip paylasir misiniz?Hocam benim mb210 profiller de mevcut değil bir öneriniz var mı ?
Hocam pardon 211 miş fakat uyguladım herşeyi ne yazık ki olmadımb210 diye kart yok ki servis menüsünün resimini cekip paylasir misiniz?
hayır herşeyi sizden aldım hatta sonra olmadı diye tekrar tvden çektim hatta hala netflix True olarak duruyordu olmuş ama tv ye gelmiyorGözden kacirdiginiz bir ayrinti olmali,
dosyalari zip den cikartmaniz gerek
usb fat32 olmali farkli usb ile tekrar deneyebilirsiniz
download dosyasini kendiniz hazirladiysaniz txt dosyasidir, orjinal indirdiginiz dosyayi kullanmaniz lazim..
siz profil alma olayinda olmuyor yazinca ,Netflix olmadigi degil profil alamadiginiz anlasiliyor.Netflix icin linkte anlatilanlari yapiniz,mb211 de basarili olarak yapila bir islemdir.Videou izleyip dikkatinizden kacan birsey varmi bakiniznetflix True olarak duruyordu olmuş ama tv ye gelmiyor
Hocam valla tuhaf şekilde kendiliğinden 3-4 saat sonra oldu telefondan aktarma yaptım açıldı sonra anasayfaya geldisiz profil alma olayinda olmuyor yazinca ,Netflix olmadigi degil profil alamadiginiz anlasiliyor.Netflix icin linkte anlatilanlari yapiniz,mb211 de basarili olarak yapila bir islemdir.Videou izleyip dikkatinizden kacan birsey varmi bakiniz
Önemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Konu bütünlüğünü sağlama acisindan yapılacak işlemleri farklı konularda arastirip yapmak yerine bu baslik altina topladim. Mb97/98 kartlara sahip tv ler cikan yeni bir güncelleme ile hem youtube hemde netflix sorunlarini gecici bir süre ile olsa da cözmüs görünüyor.Mb97/98 anakarta sahip cogu...tavsiyeforumu.com
yeni full yazilim yükleme yapilmadigi sürece sifirlanmazHocam bu modlama işlemi tv ilk kurulum yapıldığında sıfırlanıyor mu ?