Vestel TV Açılış Logosu Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xiaomi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar tv satışı ile ilgilniyorum bana vestel logo lazım bulamıyorum elinde hazır olan varsa atabilirmi lütfen
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyiniz.

Hocam kasa değişimide yapıyorum o yüzden bana logoların çoğunluğu lazım karta logo yükleyebiliyorum ama logo bulamadım
Yani anlayacağınız Vestel regal nexon seg fınlux logo lazım

Hocam kasa değişimide yapıyorum o yüzden bana logoların çoğunluğu lazım karta logo yükleyebiliyorum ama logo bulamadım
Yani anlayacağınız Vestel regal nexon seg fınlux logo lazım
Merhaba;
Bu talebi ben olumlu göremiyorum açıkçası. Ne zaman ihtiyacınız olursa ürün bazında gelin destek olalım. Ancak tüm kaynakları size sunmamızı beklemeyin lütfen. Zannetmeyin ki her geldiğinizde sizden bir şey kazanacağız. Lakin bazı konuların son kullanıcıya özel kalmasını, ticari uygulama ve kaygılardan uzak olmasını istiyoruz.

Anlayışla karşılayacağınızı umut ederim.

Merhaba;
Bu talebi ben olumlu göremiyorum açıkçası. Ne zaman ihtiyacınız olursa ürün bazında gelin destek olalım. Ancak tüm kaynakları size sunmamızı beklemeyin lütfen. Zannetmeyin ki her geldiğinizde sizden bir şey kazanacağız. Lakin bazı konuların son kullanıcıya özel kalmasını, ticari uygulama ve kaygılardan uzak olmasını istiyoruz.

Anlayışla karşılayacağınızı umut ederim.
Kusura bakmayın ahmet bey sizlerden özür diliyorum. Sizden son bir ricam olacak elimde Vestel 32 inç tv var 17 mb82d full hd kart içerisine regal olarak açılıyor logo vestel kasanın içerisinde onun vestel olarak açılmasını istiyorum yardımcı olurmusunuz

Kusura bakmayın ahmet bey sizlerden özür diliyorum. Sizden son bir ricam olacak elimde Vestel 32 inç tv var 17 mb82d full hd kart içerisine regal olarak açılıyor logo vestel kasanın içerisinde onun vestel olarak açılmasını istiyorum yardımcı olurmusunuz
Ahmet değil @Adem Helvacı
Logo yazılım link
32' MB82 Full Hd olmaz.

Ahmet değil @Adem Helvacı
Logo yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

32' MB82 Full Hd olmaz.
Çok çok özür dilerim. Maalesef otomatik düzeltmenin azizliğine uğradım. Hatta 39 yerine 32 olmuş ??. Ellerinize sağlık kusura bakmayın lütfen

merhaba hocam. 17mb140 karta lg logo bin dosyasını atmak istiyorum ama açılışta lg yazsın istiyorum, sizden ricam ilgili logo bin dosyası elinizde mevcutsa alabilirmiyim.

merhaba hocam. 17mb140 karta lg logo bin dosyasını atmak istiyorum ama açılışta lg yazsın istiyorum, sizden ricam ilgili logo bin dosyası elinizde mevcutsa alabilirmiyim.
Maalesef lg logosu yok

Maalesef lg logosu yok
peki hocam vestele ait boot_logo.bin dosyasını nasıl düzenleyebiliriz

Peki bu açılış fotoları çok kısa süre ekranda kalıyor acaba bu açılış fotosunun ekranda kalış süresini uzatabilirmiyiz acaba..Modlamada bunu göremedim ileri düzey bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba ?

17mb110 açılış logosunu hı level yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Tv arka kapak etiket resmini ekleyin.

81befe3e-da4b-4bdb-b693-05e232376f0e.jpg
panel nosu 23454509

81befe3e-da4b-4bdb-b693-05e232376f0e.jpg
panel nosu 23454509
kapak etiketi yok

Geri
Üst Alt