Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekran-goruntusu-2021-01-05-145728.png
O toolbox uygulaması var ya indirdin mi onu ?
Onun içinde. Ekle deyip o sw dosyasını açarak modlama yapacaksın

Ekran-goruntusu-2021-01-05-1457282ea7bd2ab2191dd3.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O toolbox uygulaması var ya indirdin mi onu ?
Onun içinde. Ekle deyip o sw dosyasını açarak modlama yapacaksın
TEŞEKKÜR EDERİM

@TommyData yeni sözlük dosyasi hazirladi ,direk elinizdeki sözlük dosyasi ile degistirip kullanabilirsiniz,bir cok yeni özellik daha acilmis görünüyor, mb120 komple acilmis ,@teraspy online olunca ana konuya da ekler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dosya güncellenmiştir :ok

Thanks to @TommyData for the new dictionary file. It revealed almost all options in the MB130 v5 profile too.

merhaba dosyayı nasıl indirebilirim, veri indirme sınırı aşıldı uyarısı veriyor.teşekkür ederim.

merhaba dosyayı nasıl indirebilirim, veri indirme sınırı aşıldı uyarısı veriyor.teşekkür ederim.
linkteki dosyayi indirip yukarda diger mesajda paylastigim sözlük ekini icine ekliyebilirsiniz veya eklemeden de kullanabilirsiniz.. @teraspy online oldugunda linki yeniler..

linkteki dosyayi indirip yukarda diger mesajda paylastigim sözlük ekini icine ekliyebilirsiniz veya eklemeden de kullanabilirsiniz.. @teraspy online oldugunda linki yeniler..

hızlı dönüş için teşekkür ederim, üstteki mesajınızdaki link hata verdi, mb120 seg scu9600 kullanıyorum, bluetooth usb dongle almıştım, mod konusunda destekli chipsetli, toolbox'un eski versiyonunda özelliği açamamıştım, güncel toolbox ile denemek istiyorum, televizyonun ses menüsünde ses bağlantısını aktif edemedim, editörde bluetooth ile ilgili kısımları aktif etmiştim.

Tommydata linki silmiş maalesef ..arşivime ulaşabilirsem 1 2 saat içinde paylaşabilirim aktüel sözlük dosyasını..

dosya indirilemedi hatası veriyor.

Merhaba bende Mb211 v1 toshiba TV bulunmaktadır, bu yöntem ile primevideo özelliği yüklenebilir mi. Bugün kaydoldum ve TV konusunda hiç bir bilgim yok.

mb211s prime video destekliyor,eger toolbox listenizde prime video cikarsa deneyebilirsiniz..

Geri
Üst Alt