Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızgınlık nedeni nedir acaba ,dosyada sıkıntı mı var :)

tavsiye-25.png

mb120 ye prime video ekleyebilirmiyim bu paylaştığınız dosyalarla?..Sw profilde alexa yok fakat.

mb120 ye prime video ekleyebilirmiyim bu paylaştığınız dosyalarla?..Sw profilde alexa yok fakat.
prime video mb120 anakartta desteklenmiyor,ama yeni medion smart portal icerigi aktif etmek mümkün. yeni portalde alexa olmasi lazim.

20201213_002623.jpg
20201213_002650.jpg

portallar tarayıcı üzerinden yönlendirme yapıyor değil mi? uygulama olarak gelmemiş oluyor yine ?

paylaşımlarınızın çoğunu okudum fakat.portal konusunda tam aydınlanamadım...

1-Usbden portal yüklersek.netflix tuşuna bastığımda hala netflix gelmeye devam edermi
2-kanal liste sıralamam silinir mi?
3-portal sadece tarayıcı yönlendirmesi mi yapıyor.yoksa netflix kullandığımız gibi akıcı olarak kullanabiliyormuyuz

Son düzenleme:
portallar tarayıcı üzerinden yönlendirme yapıyor değil mi? uygulama olarak gelmemiş oluyor yine ?
hayir bu baska sekilde, noel yogunlugu gecsin baska kartta daha test yapip konu acacagim.

Teşekkür ederim ,aynen düzenledim :ok
teraspy abi ben bu işlemi yaptım olmadı yenıden yapmak istedim tv den profil dosyası flash bellege gelmiyor sımdı power up dıye bır ıbare verıyır sadece ne yapmalıyım

teraspy abi ben bu işlemi yaptım olmadı yenıden yapmak istedim tv den profil dosyası flash bellege gelmiyor sımdı power up dıye bır ıbare verıyır sadece ne yapmalıyım
Tv kartın ne idi acaba :alala

Arkadaşlar sorum cahilce olabilir kusura bakmayın. Bu uygulamayı kullanarak mb100 televizyonumda amazon prime kullanabilir miyim? Biraz heveslendim doğrusu :)

Arkadaşlar sorum cahilce olabilir kusura bakmayın. Bu uygulamayı kullanarak mb100 televizyonumda amazon prime kullanabilir miyim? Biraz heveslendim doğrusu :)

Malesef kuramazsınız. Bu yazılım program kurmuyor aslında; TV'nizde bulunup da kapalı durumda olan özellikleri açıyor. MB100'lerin yazılımında AmazonPrime hiç olmadığı için sonradan aktifleştirmek mümkün değil.

Geri
Üst Alt