Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mb97 anakartim denedim olmadi anakarta gore farkediyormuki fark etmiyorsa nasil yapcam.

Ve nihayet renk ayarları menüsünde HDR ayarlama ekranı sevgili Shazbotnando sayesinde eklenmiştir :ok

Anlatım linki:

ccccccccccccccccccccccccccccc3d131d0995ef3db8.jpg

sayın @teraspy her güncelleme yapıldığında 2020 version 1.0 / 1.1 / 1.2 gibi yeniler eklendikçe versiyon değişimi yapılsa yazılımın kendi iç başlığında güzel olmaz mı :)

ccccccccccccccccccccccccccccc3d131d0995ef3db8.jpg

sayın @teraspy her güncelleme yapıldığında 2020 version 1.0 / 1.1 / 1.2 gibi yeniler eklendikçe versiyon değişimi yapılsa yazılımın kendi iç başlığında güzel olmaz mı :)
Sevgili geceninbirvakti ,değişen program değil ,program içi kodlar ,bu yüzden gerek yok versiyon değişikliğine ,ama sevgili @TommyData yeni bir program yaparsa o zaman versiyon dediğin gibi değişir mutlaka :ok
Bu arada 1.0 versiyonu var ,bu versiyonda ftp ve telnet yok ,kullanışlı değil 1.1 versiyona göre :ok

Merhaba hocam 3. aşamada toolbox programını çalıştırdıktan sonra swprofıl dosyasına tıklayıp toolboxta açamadım. Config yazılan kısımları açamadım bilgisayarda eksik bi dosya mı var anlamadım nasıl çözebilirim acaba?

Merhaba hocam 3. aşamada toolbox programını çalıştırdıktan sonra swprofıl dosyasına tıklayıp toolboxta açamadım. Config yazılan kısımları açamadım bilgisayarda eksik bi dosya mı var anlamadım nasıl çözebilirim acaba?
profil dosyanizi paylasirsaniz kontrol edebilirim

Vestel u9400 z den dosya alamiyorum power_up diye bisi geliyor usb ye netflixte dolby vision renk ayarlamasi kilitli

Son düzenleme:
Islemi yaparken gözden kacirdiginiz bir ayrinti var, o yüzden powerup geliyor . linkte gerekli aciklamalar mevcut, aciklamaya göre islemleri yeniden yaparsaniz dosyanizi alirsiniz.

hocam tv den aldım dolby vision renk ayarları nerde tam göremedim

vestel056627e1635c8ea9.png

Son düzenleme:
Ustatlar mb230 pixellence ve memc açmak istiyorum bunlar programda hangi isimle true yapıcağız

Geri
Üst Alt