ilk mesajda nasil yapilacagi anlatiliyor her tv nin dosyasi farklidir.Mb97 anakartim denedim olmadi anakarta gore farkediyormuki fark etmiyorsa nasil yapcam.
Sevgili geceninbirvakti ,değişen program değil ,program içi kodlar ,bu yüzden gerek yok versiyon değişikliğine ,ama sevgili T TommyData yeni bir program yaparsa o zaman versiyon dediğin gibi değişir mutlaka
sayın teraspy her güncelleme yapıldığında 2020 version 1.0 / 1.1 / 1.2 gibi yeniler eklendikçe versiyon değişimi yapılsa yazılımın kendi iç başlığında güzel olmaz mı
profil dosyanizi paylasirsaniz kontrol edebilirimMerhaba hocam 3. aşamada toolbox programını çalıştırdıktan sonra swprofıl dosyasına tıklayıp toolboxta açamadım. Config yazılan kısımları açamadım bilgisayarda eksik bi dosya mı var anlamadım nasıl çözebilirim acaba?
Merhaba hocam 3. aşamada toolbox programını çalıştırdıktan sonra swprofıl dosyasına tıklayıp toolboxta açamadım. Config yazılan kısımları açamadım bilgisayarda eksik bi dosya mı var anlamadım nasıl çözebilirim acaba?
profil dosyanizi paylasirsaniz kontrol edebilirim
profil dosyanizi dosya paylasim sitelerinden birisine yüklerseniz ben dosyanizi indirip kontrol edebilirim.
MB130 : How to modify Dolby Vision modes, disable Movie Sense and modify anything buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.hocam tv den aldım dolby vision renk ayarları nerde tam göremedim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.