benimde sorunum tam olarak bu işte. LG Ses sisteminden ses ayarı yapamıyorum TVnin sesi açılıp kapanıyor yok mu bunun bir çözümü
Arkadaşlar bu mb 211 için ses yazılımı ile bilgisi ve beni yönlendirecek olan arkadaş varsa benimle iletişime gecebilirmi acaba.özelden tel no yazarsanız ben ararım.
Bunu görmemişim sevgili SKRY86Arkadaşlar merhaba,
Bendeki tv 49ub8300 mb120 kartlı. Modlamaları yaptım pvr,3d, şeffaf menü gibi özellikleri açtım. 2+1 ses sistemi bağladım. Master volume modlama işlemini de yaptım. Fakat sorun equlaizer aktif olmasına rağmen sese yansımıyor. Yani ses tonu sabit kalıyor. Ayarlardan modu kulaklık ve ses çıkışı olarak değiştirdim ama aynı. Bunun çözümü var mıdır?
Cevabı buradaArkadaşlar bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor hangi yazılımı yükleyeyim ?![]()
Canım Emmimm Ellerinden Öpüyorum Yorumunu Esirgemiyorsun Hiç Benim için değil ya arkadaşa lazım oldu ama garantisi varmış TV nin Dedim ara garantiye yaptırt başka problemleride varmış Açıldıktan sonra kapanma donma kanal geçişlerindeyken reset atıp VESTEL yazısında kalma Ya Bide sormak istediğim bişey Garantili TV ye yazılım atmak Garantiyi Öldürürmü ?Cevabı burada
Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]
[Dvbapi] bölümü etkin = 0 | 1 1 = DVB API etkin, varsayılan: 0 DVB API'yi duraklatmak için /tmp/.pauseoscam dosyasını oluşturun, ör. STB bekleme moduna girerse ve OSCam sadece SC sunucusu olarak kalırsa. listen_port = 0 | bağlantı noktası SAT IP istemcileri için TCP / IP...tavsiyeforumu.com
Öldürmez bildiğim kadarıyla ama garanti varsa onlar yapsınlar benceCanım Emmimm Ellerinden Öpüyorum Yorumunu Esirgemiyorsun Hiç Benim için değil ya arkadaşa lazım oldu ama garantisi varmış TV nin Dedim ara garantiye yaptırt başka problemleride varmış Açıldıktan sonra kapanma donma kanal geçişlerindeyken reset atıp VESTEL yazısında kalma Ya Bide sormak istediğim bişey Garantili TV ye yazılım atmak Garantiyi Öldürürmü ?
Bende öğle dedim.Öldürmez bildiğim kadarıyla ama garanti varsa onlar yapsınlar bence![]()
arkadaşım iyi güzel link veriyorsunuz da bana mb 211 yazılımı lazım modlama yapabilmek için.sizle bu yazılımı nereden buluyorsunuz söyleyinde bizde bulalım.Önemli linkler ve adreslerim (Herkes için)
Benim için önemlidir,hatta öne çıkması gereken konulardır,yani "herkesin arayıp bulamadığı" ve gerilerde kaldığından iki-üç günde bir "up-yukarı" yazmaktansa - ki bunu da yapmadığımı bilirsiniz- buradan link vermeyi uygun bulduğum konulardır :) . Sakın "ukalalık yapmışım" gibi görmeyin lütfen...tavsiyeforumu.com