Biz bu teknoloji ye PVR aynı zamanda ücret işine de lisans diyoruz ki son zamanlarda Philips ve Samsung gibi markalarda artık bu lisansları almaktan vaz geçiyor. En azından vestelde modlama ile açılabilir bu sevindirici bir durum ?VESTEL ÇOK kullanışsız... harici diske kayıt yapmayı engelleyen kazma markadan ne beklenir ki...
Ben o linkteki arkadaşın videosuna yaptığım anlatımın linkini verdim bu gün ama sanırım youtube yaptığımı beğenmeyip silmiş forumun linkini oradanBir arkadaş burada yazılanları videoda anlatmış. Akşam bir deneyip haber ederim. Umarım olur.
U9600 yani mb180e ana kartta bunu asmışlar di sanki ses wyarlinda BT seçmek yetiyor du.43U9600 kullanıyorum Bluetooth ses sistemine bağlandığımda YV kumandasından sesi kontrol edemiyorum, menüdeki her yolu denedim olmadı, menüden bile ses kontrol edilemiyor. TV izlerken Digitürk kumandasından sesi kontrol edebiliyorum ama Youtube, Netflix gibi uygulamalarda ses sabit, hiçbir şekilde açma kısma yapamıyorum kumandadan.
Bunu çözümü var mı? Yok sanırım ama yine de bir sorayım dedim
Maalesef aşamamışlar hocam, hiçbir şekilde kumandadan ses sistemine giden sesi kontrol edemiyorum.U9600 yani mb180e ana kartta bunu asmışlar di sanki ses wyarlinda BT seçmek yetiyor du.
Hem TV hem de ses sisteminden ses gelirse gecikme oluyor ilginç bir şekilde ama ses çıkışını Bluetooth seçince en ufak bir gecikme fark etmedim ben.Denemeye çalışırken bir şey fark ettim. Görüntü ile ses arasında gecikme oluyor bluetooth ile. Bunu fark edince hiç denemedim çünkü bu haliyle kullanılamaz zaten. Bluetooth özelliği gereksiz ve işlevsiz yani.
Bu kontrolü yapmadım ama BT de iken TV kumandası değil BT cihazın sesi kontrol eder.Maalesef aşamamışlar hocam, hiçbir şekilde kumandadan ses sistemine giden sesi kontrol edemiyorum.
U9600 serisi kullanıp da aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi
Hem TV hem de ses sisteminden ses gelirse gecikme oluyor ilginç bir şekilde ama ses çıkışını Bluetooth seçince en ufak bir gecikme fark etmedim ben.
43U9600 kullanıyorum Bluetooth ses sistemine bağlandığımda YV kumandasından sesi kontrol edemiyorum, menüdeki her yolu denedim olmadı, menüden bile ses kontrol edilemiyor. TV izlerken Digitürk kumandasından sesi kontrol edebiliyorum ama Youtube, Netflix gibi uygulamalarda ses sabit, hiçbir şekilde açma kısma yapamıyorum kumandadan.
Bunu çözümü var mı? Yok sanırım ama yine de bir sorayım dedim
Bende de BT kart olmadığından deneme şansım yok ama "veren"den değil de sanki "alan"dan yapılıyordu ses kontrol diye hatırlıyorum. F fikoloji nin dediği gibi.Bu kontrolü yapmadım ama BT de iken TV kumandası değil BT cihazın sesi kontrol eder.
Böyle oluyor zaten ama sorun şu ki BT cihazının kumandası yok. Kullandığım cihaz buBu kontrolü yapmadım ama BT de iken TV kumandası değil BT cihazın sesi kontrol eder.