slowfood
VIP
- 23 May 2022
- 7,878
TV kurulduysa Menu 4725 ile bir ekran görüntüsü alabilir misiniz?![]()
Selamlar. Toshiba TV 2063 serisi TV panel arızası sonrası 2263 serisi ile yenilendi. Panel bilgisi alabilirmiyim mümkünse. Şimdiden teşekkürler
TV kurulduysa Menu 4725 ile bir ekran görüntüsü alabilir misiniz?![]()
Selamlar. Toshiba TV 2063 serisi TV panel arızası sonrası 2263 serisi ile yenilendi. Panel bilgisi alabilirmiyim mümkünse. Şimdiden teşekkürler
Anakart: mb185![]()
Ustam rahatsız edeceğim tekrardan ancak panel detaylarını da öğrenmem mümkün mü? Belki eski modellerde detaylı gözükmüyordur ama şansımı deneyeyim.
LG IPS Panel. 1200:1 kontrast oranı, FHD, 60Hz, 8 COF.Ustam rahatsız edeceğim tekrardan ancak panel detaylarını da öğrenmem mümkün mü? Belki eski modellerde detaylı gözükmüyordur ama şansımı deneyeyim.
Teşekkürler. FHD 55” için 8 COF iyi gibi değil mi?LG IPS Panel. 1200:1 kontrast oranı, FHD, 60Hz, 8 COF.
Teşekkürler. FHD 55” için 8 COF iyi gibi değil mi?
Genel olarak COF' larla ilgili bu bilgiyi baz alabilirsiniz. Tek başına COF sayısına iyi veya kötü demek yanlış değerlendirme olur.Cihazın ömrü zaten ortalama 5 yıl. Evet 12 cof olsa daha cof başına daha az yük binerdi ama led barlar bozulduğunda tüm panel riske giriyor. O yüzden tek başına bir kriter değil.![]()
HKC panelSeri no : 9055385300080 techwood 55 inç 55tec9001 televizyonun panel bilgisini öğrenebilir miyim ? Servisten bilgi aldım panele ona göre kurulum yaptıracağım
Bir kullanıcıya 12 cof csot panel çıkmış burada görmüştüm ama haklısınız artık üretilmiyor da olabilir. Fabrikadan farklı panel isteyeceğim olumsuz yanıt verirlerse iade edeceğim. Zaman ayırıp bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.Ya csot ile üretim yapılmadıysa![]()
Boe panel ads yapıda 6 Cof kontrast 1200:1Merhaba,
43ua9631 üretim tarihi: 2306
seri no: 9034915 301031
panel bilgisi rica ediyorum , şimdiden çok teşekkür ederim