By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,868
Bir kullanıcıya 12 cof csot panel çıkmış burada görmüştüm ama haklısınız artık üretilmiyor da olabilir. Fabrikadan farklı panel isteyeceğim olumsuz yanıt verirlerse iade edeceğim. Zaman ayırıp bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.Ya csot ile üretim yapılmadıysa
Boe panel ads yapıda 6 Cof kontrast 1200:1Merhaba,
43ua9631 üretim tarihi: 2306
seri no: 9034915 301031
panel bilgisi rica ediyorum , şimdiden çok teşekkür ederim
Hkc panel Fsa yapıda 12 cof Kontrast 5000:1Merhabalar Vestel 65 Q9900 Tv icin panelimi ogrenebilir miyim?
Bende LG panel olani vardi ailem goruntu kalitesini cok begendi bizde lg gelir diye siparis verdik. Ama biraz hayal kirikligi oldu yan acilardan solma yasaniyor. Sanirim bu ips değilHkc panel Fsa yapıda 12 cof Kontrast 5000:1
Hayır, IPS değil. Geliştirilmiş VA paneldir. VA kadar açı sorunu olmasa da IPS kadar da açı tolerasyonu yoktur.Bende LG panel olani vardi ailem goruntu kalitesini cok begendi bizde lg gelir diye siparis verdik. Ama biraz hayal kirikligi oldu yan acilardan solma yasaniyor. Sanirim bu ips değil
Teşekkür ederim ilginiz icin.Hayır, IPS değil. Geliştirilmiş VA paneldir. VA kadar açı sorunu olmasa da IPS kadar da açı tolerasyonu yoktur.
Boe panel yapısı Ads Cof 12 Kontrast 1200:1Rica etsem panel bilgisi verebilir misiniz?
Bu IPS mi oluyor VA mi?Boe panel yapısı Ads Cof 12 Kontrast 1200:1
HKC FSA (Geliştirilmiş VA) Panel. 12 COF, 5000:1 kontrast oranı.
selamlar. daewoo 50dm54ur kodlu tv. panel bilgisi rica edebilir miyim?