Hkc panel Fsa yapıda 12 cof Kontrast 5000:1Merhabalar Vestel 65 Q9900 Tv icin panelimi ogrenebilir miyim?
![]()
Bende LG panel olani vardi ailem goruntu kalitesini cok begendi bizde lg gelir diye siparis verdik. Ama biraz hayal kirikligi oldu yan acilardan solma yasaniyor. Sanirim bu ips değilHkc panel Fsa yapıda 12 cof Kontrast 5000:1
Hayır, IPS değil. Geliştirilmiş VA paneldir. VA kadar açı sorunu olmasa da IPS kadar da açı tolerasyonu yoktur.Bende LG panel olani vardi ailem goruntu kalitesini cok begendi bizde lg gelir diye siparis verdik. Ama biraz hayal kirikligi oldu yan acilardan solma yasaniyor. Sanirim bu ips değil
Teşekkür ederim ilginiz icin.Hayır, IPS değil. Geliştirilmiş VA paneldir. VA kadar açı sorunu olmasa da IPS kadar da açı tolerasyonu yoktur.
Boe panel yapısı Ads Cof 12 Kontrast 1200:1Rica etsem panel bilgisi verebilir misiniz?
![]()
Bu IPS mi oluyor VA mi?Boe panel yapısı Ads Cof 12 Kontrast 1200:1
HKC FSA (Geliştirilmiş VA) Panel. 12 COF, 5000:1 kontrast oranı.![]()
selamlar. daewoo 50dm54ur kodlu tv. panel bilgisi rica edebilir miyim?
Merhaba, hoşgeldiniz.![]()
Merhabalar. Bu cihazı almayı düşünüyorum. 55QA9700 modeli cihazın
Sağolasın hocam.Bu tvyi alamadım maalesef.Bulunduğum şehirdeki bayiler 22 bin civarı fiyat veriyor.Pazar gece ektsra %5 indirimle 16.150 ye mediamarkttan aldım tvyi.İnşallah IPS panel gelir de beni yormaz.Gelince yeniden size soracağımMerhaba, hoşgeldiniz.
LG IPS Panel. 1300:1 kontrast oranı, 6 COF.
Bence güzel bir seçim. Açılı izlemelerde sorun yaratmaz, MB185 anakarta sahip ve Android olduğu için bir süre youtube, netflix gibi özelliklere yetecektir. QDEF katmanı da bulunduğu için gayet uygun bir görüntü kalitesine sahiptir diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun inşallah. Bildiğim kadarıyla bu modelde halen tekil panel ile üretime devam ediliyor. O yüzden IPS panel ile gelme ihtimali yüksek. TV barkod bilgisine ulaşabildiğiniz anda mümkün olan bilgi paylaşımını yaparız. Şimdiden hayırlı olsun.Sağolasın hocam.Bu tvyi alamadım maalesef.Bulunduğum şehirdeki bayiler 22 bin civarı fiyat veriyor.Pazar gece ektsra %5 indirimle 16.150 ye mediamarkttan aldım tvyi.İnşallah IPS panel gelir de beni yormaz.Gelince yeniden size soracağım![]()