Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Mesajda düzenleme yaptım. Bir kez daha bakabilirseniz sevinirim. MB185 anakart fakat şu an G31 ya da 32 bilgisine ulaşamıyorum. G32 1.5 GB, G31 2 GB Ram belleğe sahip. Ancak hep söylediğimiz gibi smart kısmı çok uzun süre yazılımsal gelişmeleri taşıyamayacak.
Servis menüsünde 2 gb yazıyor. Bu arada, revizyonlu demiştiniz o konu hakkında net bilgiye ulaşabilir miyiz?

Servis menüsünde 2 gb yazıyor. Bu arada, revizyonlu demiştiniz o konu hakkında net bilgiye ulaşabilir miyiz?
O konuyu @By_Trol ustamız netleştirir. 2 GB yazıyorsa G31 serisidir. Ama yukarıda söylediğim gibi artık gün geçtikçe bu işlemler için 1.5 2 GB Ram miktarı ciddi anlamda yetersiz kalıyor.

O konuyu @By_Trol ustamız netleştirir. 2 GB yazıyorsa G31 serisidir. Ama yukarıda söylediğim gibi artık gün geçtikçe bu işlemler için 1.5 2 GB Ram miktarı ciddi anlamda yetersiz kalıyor.
Kesinlikle. 1,5 gb nedir cidden komedi

IMG_3048.jpg
Panel sakai anakart mb185

@Muhammet Sarıçam, @cihangul . Bu arada Revizyon bilgisi benim hatam oldu. Cihazların ikisi de normal seri normal ürün. Bazı detaylar henüz netleştiği için böyle oldu. Kusura bakmayın.

Ustam. Kullanıcımız panel detay bilgisini istemişti. Mümkün müdür?
Sakai panel bilgilerini alabilirsem çok mutlu olurum. Sevgiler tüm çalışan arkadaşlara, güzel haftasonları arkadaşlar 💐

Mesajda düzenleme yaptım. Bir kez daha bakabilirseniz sevinirim. MB185 anakart fakat şu an G31 ya da 32 bilgisine ulaşamıyorum. G32 1.5 GB, G31 2 GB Ram belleğe sahip. Ancak hep söylediğimiz gibi smart kısmı çok uzun süre yazılımsal gelişmeleri taşıyamayacak.
Mb185 - G31

IMG_20230805_191345.jpg

Selamlar. Toshiba TV 2063 serisi TV panel arızası sonrası 2263 serisi ile yenilendi. Panel bilgisi alabilirmiyim mümkünse. Şimdiden teşekkürler

Geri
Üst Alt