slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bu arada bir hata yapmışım. HKC Panel markasıdır, üretici firma ismidir. TV' nin arka etiket resmini de ekleyebilirseniz panel tipini de öğrenelim.HKC panel.
Bu arada bir hata yapmışım. HKC Panel markasıdır, üretici firma ismidir. TV' nin arka etiket resmini de ekleyebilirseniz panel tipini de öğrenelim.HKC panel.
Bu arada bir hata yapmışım. HKC Panel markasıdır, üretici firma ismidir. TV' nin arka etiket resmini de ekleyebilirseniz panel tipini de öğren
Teşekkürler ama arkadaşın tv'si bu. O da çok önemsemiyor sadece ben merak ettiğim için sormuştum.Bu arada bir hata yapmışım. HKC Panel markasıdır, üretici firma ismidir. TV' nin arka etiket resmini de ekleyebilirseniz panel tipini de öğrenelim.
Anladım. Ben eksik verdiğim bilgiyi düzelteyim istedim. Teşekkürler.Teşekkürler ama arkadaşın tv'si bu. O da çok önemsemiyor sadece ben merak ettiğim için sormuştum.
LGMerhaba bu tv’nin panel bilgisini öğrenebilir miyim
Hi-Level 55HL690
SN: 7518930 600295
Teşekkürler LG olmasına sevindim görüntü kalitesi güzel eski modellerden.
Rica ederim.Teşekkürler LG olmasına sevindim görüntü kalitesi güzel eski modellerden.
TV arka etiket görselini paylaşın.
COF ve diğer panel detaylarını öğrenebilir miyim? 65ua3d modelde sharp(sakai) kullanılmış sanırım.*************** incelemesinde bu panel bilgisi mevcut değil ne yazıkki.