By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,764
Chotkolay gelsin panel bilgisi verebilir misiniz acaba?![]()
Chotkolay gelsin panel bilgisi verebilir misiniz acaba?![]()
LGMrb, vestel 55q9900 seri no: 8905142200063 panel bilgisi verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
HkcMerhabalar, techwood 50u03r tv'mi bugün kullanmaya başladım, çok bir beklentim yoktu yan açılardaki solmalar hariç memnunum , rica etsem panel bilgisi verebilir misiniz ,şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
Resim çok net değil rakamlar harfler tam seçilemedi fakat okuyabildiğim kadarıyla LG panelMerhaba, cihazın paneli nedir acaba? Kontrast, bit hz vs değerleri nedir? Direct led diye biliyorum. İps galiba.
![]()
Kontrast hdr da parlaklığı vs gibi değerlerine nerden ulaşabilirim bu panelin. Bildiğiö kadarıyla 60 hz di ama.Resim çok net değil rakamlar harfler tam seçilemedi fakat okuyabildiğim kadarıyla LG panel
TV Marka model bilgisini de lütfen paylaşın.Kontrast hdr da parlaklığı vs gibi değerlerine nerden ulaşabilirim bu panelin. Bildiğiö kadarıyla 60 hz di ama.
JVC 55VU6905T sanırım.TV Marka model bilgisini de lütfen paylaşın.
Evet JVC 55VU6905TJVC 55VU6905T sanırım.
Normal koşullarda Samsung TV' ler ile ilgili panel bilgisine ulaşamıyoruz. Ancak aşağıdaki konudan genel panel bilgisine ulaşabilirsiniz, mevcut modelin BU8000 serisi olduğunu varsayarsak (Yanlış olabilir) 65" modelinde VA ve IPS karma panel kullanılmış;Merhaba Samsung 65bu8100 model TV almış bulunmaktayım panel bilgisi alabilir miyim ?
![]()