Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Y Çevrimdışı

Yurekten

Yeni Üye
10 Nis 2022
2
32
Daewoo 55dm54ur panel bilgisi alabilir miyim. Bir de anakart modeli. Bu TV hakkında çok fazla bilgi yok. Risk alarak aldım kötüyse açmadan iade edeyim.

IMG_20230609_175855.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba Samsung 65bu8100 model TV almış bulunmaktayım panel bilgisi alabilir miyim ?

IMG_20230608_2355037e4ca370ad4809d7.jpg
Normal koşullarda Samsung TV' ler ile ilgili panel bilgisine ulaşamıyoruz. Ancak aşağıdaki konudan genel panel bilgisine ulaşabilirsiniz, mevcut modelin BU8000 serisi olduğunu varsayarsak (Yanlış olabilir) 65" modelinde VA ve IPS karma panel kullanılmış;

Konuya ilişkin daha detaylı bilgi olması ihtimaline karşı Samurai Unforgotten , W Winston üstadları etiketliyorum.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

M Çevrimdışı

mahmutgn

Yeni Üye
12 Tem 2019
4
27
Normal koşullarda Samsung TV' ler ile ilgili panel bilgisine ulaşamıyoruz. Ancak aşağıdaki konudan genel panel bilgisine ulaşabilirsiniz, mevcut modelin BU8000 serisi olduğunu varsayarsak (Yanlış olabilir) 65" modelinde VA ve IPS karma panel kullanılmış;

Konuya ilişkin daha detaylı bilgi olması ihtimaline karşı Samurai Unforgotten , W Winston üstadları etiketliyorum.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim ☺️

S Çevrimdışı

Skystar52

Yeni Üye
8 May 2021
7
39
Son parti ürünlerde AUO çıkıyormuş. Hocam, millet AUO gelsin diye türbeye gidip adak adıyor nerdeyse siz beğenmiyor musunuz 🙂
Ben IPS çok severim de. Geçen Samsung un Essential S3 monitörünü aldım 22inc çok uyguna kupon indirimi ile 1666 tl ye geldi o fiyata markasızlar satılmıyor. görüntüsü bir güzelki anlatamam. Ama bir de şu boyut var 1 yıl önce de 27 inc samsungun M5 smart monitörünü almıştım. VA panel onun görüntüsü daha güzel aynı zamanda sağ-sol renk de bozulmuyor. Kurdurduktan sonra göreceğiz bakalım nasılmış.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Ben IPS çok severim de. Geçen Samsung un Essential S3 monitörünü aldım 22inc çok uyguna kupon indirimi ile 1666 tl ye geldi o fiyata markasızlar satılmıyor. görüntüsü bir güzelki anlatamam. Ama bir de şu boyut var 1 yıl önce de 27 inc samsungun M5 smart monitörünü almıştım. VA panel onun görüntüsü daha güzel aynı zamanda sağ-sol renk de bozulmuyor. Kurdurduktan sonra göreceğiz bakalım nasılmış.
Hocam, şans faktörü çok önemli. Forumda bir arkadaşımız QN90B aldı ki tv piyasasının baba modellerinden biridir, sürekli sorun yaşıyor.

VA'nın çeşitleri olduğu için (MVA, SVA, AMVA vb.), bazıları yan açıdan daha iyi performans verebilir. Fakat biz mümkünse hep AUO üretimi gelmesini ümit ederiz 🙂

IPS panel benim nefretimdir, sadece monitörde IPS kullanabilirim veya çok üst düzey bir IPS olması gerekir, QN85B gibi. Onun dışında hep VA tercih ederim. IPS'in düşük kontrastı ve kötü siyah performansı beni çıldırtıyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,857
Bende IPS paneli beğenirim VA olacalsa da AUO olsun yan açı diğerlerine göra daha iyi

Geri
Üst Alt