eediz
Aktif Üye
- 5 Mar 2020
- 336
Evet JVC 55VU6905TJVC 55VU6905T sanırım.
Evet JVC 55VU6905TJVC 55VU6905T sanırım.
Normal koşullarda Samsung TV' ler ile ilgili panel bilgisine ulaşamıyoruz. Ancak aşağıdaki konudan genel panel bilgisine ulaşabilirsiniz, mevcut modelin BU8000 serisi olduğunu varsayarsak (Yanlış olabilir) 65" modelinde VA ve IPS karma panel kullanılmış;Merhaba Samsung 65bu8100 model TV almış bulunmaktayım panel bilgisi alabilir miyim ?
Teşekkür ederimNormal koşullarda Samsung TV' ler ile ilgili panel bilgisine ulaşamıyoruz. Ancak aşağıdaki konudan genel panel bilgisine ulaşabilirsiniz, mevcut modelin BU8000 serisi olduğunu varsayarsak (Yanlış olabilir) 65" modelinde VA ve IPS karma panel kullanılmış;
Kılavuz - 2023 Samsung TV Modellerinin Donanım Özellikleri
Samsung marka televizyon tavsiyesi isteyen kullanıcılarımız için tüm özellikleri sizler için derledik. Samsung 2022 model televizyonların cpu, panel, aydınlatma tipi, bağlantı özellikleri, ses desteği, HDR... tam listesi https://dosya.tavsiyeforumu.com/a953630061d66f74fd1be74b9e28384ftavsiyeforumu.com
Konuya ilişkin daha detaylı bilgi olması ihtimaline karşı Unforgotten , W Winston üstadları etiketliyorum.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Va panel (SDP)Merhaba Samsung 65bu8100 model TV almış bulunmaktayım panel bilgisi alabilir miyim ?
Teşekkür ederimVa panel (SDP)
AUO AMVA3 Normal siyah aktarıcı panelBunun Panel ve Anakartını öğrenebilir miyiz? Henüz kurdurmadığım için içinden göremiyorum.
Ya bu 55u9700 serileri 55 inc olan BOE IPS (ADS) panelli olmuyor muydu? Burada kim koyduysa hep BOE görüyorum. Nasıl oluyorda benim aldığım AUO çıkıyor?AUO AMVA3 Normal siyah aktarıcı panel
Son parti ürünlerde AUO çıkıyormuş. Hocam, millet AUO gelsin diye türbeye gidip adak adıyor nerdeyse siz beğenmiyor musunuzYa bu 55u9700 serileri 55 inc olan BOE IPS (ADS) panelli olmuyor muydu? Burada kim koyduysa hep BOE görüyorum. Nasıl oluyorda benim aldığım AUO çıkıyor?
Ben IPS çok severim de. Geçen Samsung un Essential S3 monitörünü aldım 22inc çok uyguna kupon indirimi ile 1666 tl ye geldi o fiyata markasızlar satılmıyor. görüntüsü bir güzelki anlatamam. Ama bir de şu boyut var 1 yıl önce de 27 inc samsungun M5 smart monitörünü almıştım. VA panel onun görüntüsü daha güzel aynı zamanda sağ-sol renk de bozulmuyor. Kurdurduktan sonra göreceğiz bakalım nasılmış.Son parti ürünlerde AUO çıkıyormuş. Hocam, millet AUO gelsin diye türbeye gidip adak adıyor nerdeyse siz beğenmiyor musunuz
Hocam, şans faktörü çok önemli. Forumda bir arkadaşımız QN90B aldı ki tv piyasasının baba modellerinden biridir, sürekli sorun yaşıyor.Ben IPS çok severim de. Geçen Samsung un Essential S3 monitörünü aldım 22inc çok uyguna kupon indirimi ile 1666 tl ye geldi o fiyata markasızlar satılmıyor. görüntüsü bir güzelki anlatamam. Ama bir de şu boyut var 1 yıl önce de 27 inc samsungun M5 smart monitörünü almıştım. VA panel onun görüntüsü daha güzel aynı zamanda sağ-sol renk de bozulmuyor. Kurdurduktan sonra göreceğiz bakalım nasılmış.
Bende IPS paneli beğenirim VA olacalsa da AUO olsun yan açı diğerlerine göra daha iyiBen IPS çok severim de. Geçen Samsung un Essential S3 monitörünü aldım 22inc çok uyguna kupon indirimi ile 1666 tl ye geldi o fiyata markasızlar satılmıyor. görüntüsü bir güzelki anlatamam. Ama bir de şu boyut var 1 yıl önce de 27 inc samsungun M5 smart monitörünü almıştım. VA panel onun görüntüsü daha güzel aynı zamanda sağ-sol renk de bozulmuyor. Kurdurduktan sonra göreceğiz bakalım nasılmış.