By_Trol hocam gözden kaçtı herhalde panel bilgisi alabilir miyim.Daewoo 55dm54ur panel bilgisi alabilir miyim. Bir de anakart modeli. Bu TV hakkında çok fazla bilgi yok. Risk alarak aldım kötüyse açmadan iade edeyim.
LG PanelKolay gelsin, panel bilgisini öğrenebilir miyim
HKCPan
el tipi ve üreticisini ogrenebilirmiyim
HKC panelMerhaba arkadaşlar panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Teşekkür ediyorum, bir şey sormak istiyorum ben bu ürünü a101 den aldım, ilk etapta 55u2263 modelini getirdiler sonradan bir yanlışlık oldu diyip bu modeli kurdular ben görüntü kalitesini beğenmedim, yasal olarak yapılacak birşey var mıdır acaba? 3 ay oldu alalı. Çünkü araştırmalarım neticesinde bu modelde 3 farklı panel kullanılmış lg,boe ve hkc sanırım bana düşen en kötüsü.HKC panel
Ürünü görerek aldığınız için ayıplı ürün-hizmet durumu yoksa iade edemezsiniz.Teşekkür ediyorum, bir şey sormak istiyorum ben bu ürünü a101 den aldım, ilk etapta 55u2263 modelini getirdiler sonradan bir yanlışlık oldu diyip bu modeli kurdular ben görüntü kalitesini beğenmedim, yasal olarak yapılacak birşey var mıdır acaba? 3 ay oldu alalı. Çünkü araştırmalarım neticesinde bu modelde 3 farklı panel kullanılmış lg,boe ve hkc sanırım bana düşen en kötüsü.
Lg panelGünaydın, merhabalar. Vestel tv aldım ama bu modellerde hkc ve ya lg panel gelebiliyormuş sanırım. Bilgilendirebilir misiniz?
SN : 8992954 300268
Hkc panelKolay gelsin yeni aldım panel bilgisi öğrenebilir miyim?