By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,857
Hayırlı olsun.Elbette hocam Servis şimdi aradı Ürünü teslim almışlar birkaç saat içinde gelmiş oluruz dediler,bende merakla bekliyorum
Hayırlı olsun.Elbette hocam Servis şimdi aradı Ürünü teslim almışlar birkaç saat içinde gelmiş oluruz dediler,bende merakla bekliyorum
Panel markası HKC
Panel ve anakart bilgisi bakabilir misiniz? Kolay gelsin.
FSA geliştirilmiş va panelMerhaba,
Klasik yapıdaki VA panellerden midir yoksa geliştirilmiş (izleme açısı ve diğer özellikleri artırılmış) olanlardan mıdır?
Vasat bir ürün ise kurulum yapmadan iade edeyim.
Kullanım alışkanlığı:
Genelde karşıdan veya Tv ye 15 derecelik açı olacak şekilde Uydu kanallarını ara sıra usb üzerinden sinema ve YouTube
Cevaplarsanız sevinirim
Yani iyi mi hocam panel kalite miınnolux super mva panel
Teşekkürler kolay gelsinPanel markası HKC
FSA geliştirilmiş va panel
Kontrast 5000:1
Cof sayısı 12
Ana kart Mb185
LG panel
Tv geldi ama kurdurmadim. Lütfen detayli bilgi verir misiniz
Hocam MidirLG panel
smart ya da android bölümüne girmeden menü 4725 yapın. Seri numarasının tamamı okunmuyor.Arkadaşlar Vestel 55UG9630 satın aldım panel bilgisi öğrenebilirmiyim. Kutu baya yıpranmış tam okunmuyor sayılar kusura bakmayın
Birde menü 4725 yaptığımda servis menüsüne girmiyor nasıl girilir servis menüsüne bu modelde teşekkürler
Uzun ömürlülüğü konusunda sizin de bildiğiniz gibi smart tarafında kimse garanti veremez. Ama mesajlarınızdan anladığım kadarıyla smart tarafı değil de panel kalitesi yönünden değerlendiriyorsunuz. Bu bağlamda aynı fiyata 55 inch ürün almanız gayet yerinde olmuş. Sonuçta 50qa9700 (bildiğim kadarıyla, şimdilik) HKC FSA (Gelişmiş VA) Panel ile geliyor. Bu siyahlar açısından avantaj anlamına gelmekle birlikte, IPS kadar olmasa da bir miktar açılı izlemeye izin verir. Buna karşılık 55ug9630 BOE ADS (Gelişmiş IPS) ile gelir. Bu da açılı izlemeye olanak vermesinin yanında bir miktar siyah performansı iyileştirmesi içerir. Bana göre makro farkları olmayan iki modelden daha büyük olanı tercih etmeniz daha mantıklı olmuş.
Menü 4725 ile çıkmadı deneyerek buldum menü tuşunun yanındaki girişler tuşuna basıp girişler menüsü açıldıktan sonra 4725 i tuşladığımda servis menüsü açıldı resimleri ekledimsmart ya da android bölümüne girmeden menü 4725 yapın. Seri numarasının tamamı okunmuyor.
BOE ADS (IPS) Panel.
8.9 gb depolama alanı , yanlışlık olmasın ölçümde,ne ile baktın da böyle gördü merak ettim doğrusuMenü 4725 ile çıkmadı deneyerek buldum menü tuşunun yanındaki girişler tuşuna basıp girişler menüsü açıldıktan sonra 4725 i tuşladığımda servis menüsü açıldı resimleri ekledim
TV hafızası kimi yerde 8 GB deniliyordu
********* forumda 16 GB olduğu söyleniyordu depolama alanı bende 8.9 gözüküyor