M
MustafaBkn
Yeni Üye
- 5 May 2023
- 4
- 28
8983409300205 bu ürünün de paneline öğrenebilir miyim Va mı IPS mi. Ona göre sipariş vereceğim de. Çok teşekkür ederim.
Marka BoeSN : 8983409300192 kontrol edebilir misiniz panelini VA mı IPS mi öğrenmem gerekiyor. Teşekkür ederim emeğiniz için.
Son mesajım cevaplandı(teşekkürler) lakin üstteki ise gerilerde kaldığı için gözden kaçmış olabilir diye tekrar paylaşmak istedim?bilgi verebilir misiniz?
Mrb, vestel 50qa9700 aldım sonunda...panel bilgisi, cof degeri, anakart, ram, bellek vb. teknik bilgilerini söyleyebilir misiniz?şimdiden teşekkür ederim.
Karşıdan ve yan açıdan renkleri soldurmaz.
Va panel güneşli ortamda bile izlenebilir yan açıdan izlerken renklerde solma yapar.Teşekkürler hocam. Yani ortanın üstü kalite mi izleme kalitesi ve ekran kalitesi. Henüz kurdurmadim sizin gibi bilgerlerden bilgi almasan
Hkc fsa va panel cof sayısı 12 Ana kart mb185Son mesajım cevaplandı(teşekkürler) lakin üstteki ise gerilerde kaldığı için gözden kaçmış olabilir diye tekrar paylaşmak istedim?bilgi verebilir misiniz?
TeşekkürlerHkc fsa va panel cof sayısı 12 Ana kart mb185
Rica ederim.Teşekkürler
Cihaz revizyonlu menü 4725 tuşlayın açılan ekran görüntüsünü ekleyin bilgi verilir
Merhaba finlux 43fx620fa panel hakkında bilgi alabilir miyim?
CMOMerhaba,
HI level 50HL520 model tv panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Etikette PNL:23455232 yazıyor.