Etiketin tamamını gösterecek okunaklı bir görsel ekleyebilir misiniz?
Umarım bu olur Hocam?
Etiketin tamamını gösterecek okunaklı bir görsel ekleyebilir misiniz?
Panda Panel
Umarım bu olur Hocam?
Şu an tv de chot marka 12 coflu kontrast 5000:1 panel var.
Umarım bu olur Hocam?
Aaa Hocam çok teşekkür ederim peki ips mi acaba panel???Şu an tv de chot marka 12 coflu kontrast 5000:1 panel var.
Önceki panda va panel
Saygılar Başkanım. (Çaktırmayalım, onu biliyorduk zaten demeyelim hemen şu ikonla geliverir kendisi. )Bak bilmişim Pandaymış
Rica ederim.Aaa Hocam çok teşekkür ederim peki ips mi acaba panel???
İzninizle ben birazcık kafa karıştırabilir miyim? Engin bilgisizliğimle... UV2A ya da MVA gibi gelişmiş teknolojili bir VA panel olma olasılığı bence daha yüksek. Çünkü bu boyutlarda kontrast değeri yüksek olan paneller genelde VA. IPS paneller 1000-2000:1 değerlerine yakın oluyor. Hem VA görüntü netliği hem de açılı izlemede avantajlı panel olabilir.Panelin yapısında va yazmıyor normal black yazıyor renkleri yan açıdan izlemede bozmadığını yazmıştınız IPS diyebiliriz.
Anladım Hocam çok teşekkür ederim, peki bu chot panel 12 COF lu iyi midir? Panda dan iyi olduğu kesin de, ortalama bir panel midir???İzninizle ben birazcık kafa karıştırabilir miyim? Engin bilgisizliğimle... UV2A ya da MVA gibi gelişmiş teknolojili bir VA panel olma olasılığı bence daha yüksek. Çünkü bu boyutlarda kontrast değeri yüksek olan paneller genelde VA. IPS paneller 1000-2000:1 değerlerine yakın oluyor. Hem VA görüntü netliği hem de açılı izlemede avantajlı panel olabilir.
Ama iyiliğini yukarıda anlattım. ;) Görsel olarakta siz memnun olduğunuz için sonuç bellidir.Anladım Hocam çok teşekkür ederim, peki bu chot panel 12 COF lu iyi midir? Panda dan iyi olduğu kesin de, ortalama bir panel midir???
Merhaba, vsoutlet'te Techwood 50U03R tv gördüm
Genel kullanılan panel ve anakart bilgisi konusunda yardımcı olabilir misiniz? IPS ve sorunsuz bir anakart olmasını umuyorum...
Şimdiden teşekkürler
Daha önceki mesajlarınızda barkod görseli paylaşmışsınız. Yani panel bilgisini nasıl paylaşacağımızı biliyorsunuz. Barkod?
30senedensonraTValdık 2020 de üye olmuşun tek bir katılımın yok ve bu süre içinde konulara verilen cevaplarıda okumuşundur mutlaka nasıl bilgi alınır onu da öğrenmişindir buna rağmen oltayı salmışın denize balık avlamaya çalışıyosun ama sana kibarca cevap veren slowfood arkadaşa kırıcı olmuşsun demişsin hattaEvet barkod görseli paylaştım. Zamanında size attığım o model için karma panel kullanıldığı bilgisini Adem Bey canlı yayında vermişti. bu tv'nin genelindeki durumu bilmiyorum. Kronik sorunları mı var karma panel mi çıkıyor bunu öğrenmek istemiştim. Kırıcı bir cevap olmuş çok agresifsiniz.
demişin ve kimse de nediyon arkadaş dememiş sanaagresifsiniz