İkisi de boe![]()
Merhaba bu ürünlerin panel ips mi acaba almak üzereyim ve ips panel ise alacağım,lütfen yardımcı olabilir misiniz?
BoeMerhaba televizyonun panel bilgisi ve anakart bilgisini öğrenebilir miyim ? birde sizce nasıldır bu panel bu tv teşekkürler
![]()
Teşekkürler ips daha iyi sanırım değil mi yandan izleme ve ışık açısındanİkisi de boe
Rica ederim. Ips panel yan açıdan izlerken de renkleri bozmazTeşekkürler ips daha iyi sanırım değil mi yandan izleme ve ışık açısından
Menu 4725' i normal TV kanalları bölümünde yapın. Android bölümünde Menu 4725 ile servis menüsüne girilmez. Görselini tam olarak okunaklı şekilde paylaşırsanız (Panel değişimiyle muhtemelen panel dosyası da değişmiştir.) yardımcı olabiliriz. Hatta mümkün olursa TV arka etiketinin de görselini paylaşın.Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Toshiba 58 inç 2063DT Televizyonum Panda VA panel iken, geçen hafta arıza yaptı ve Yetkili servis Paneli garantiden değiştirdi. Yeni gelen panel IPS çıktı (Ekranı tıkladığım da renk patlaması yapmıyor ve yanlardan renklerde solma yapmıyor) ve renkler ilginç bir şekilde daha canlı gözüküyor. Ama panelin markasını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim. Vestel televizyonlarda yapılan Menü 4725, Toshiba da işe yaramıyor, başka bir yöntemi var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim, akşam hemen bakayım.Menu 4725' i normal TV kanalları bölümünde yapın. Android bölümünde Menu 4725 ile servis menüsüne girilmez. Görselini tam olarak okunaklı şekilde paylaşırsanız (Panel değişimiyle muhtemelen panel dosyası da değişmiştir.) yardımcı olabiliriz. Hatta mümkün olursa TV arka etiketinin de görselini paylaşın.
Görünmez XXXXXXXX Görünür.Çok teşekkür ederim, akşam hemen bakayım.
O zaman öğrenme imkanı olmayacak sanırım :( Benim ilgimi çeken nokta şu oldu, arıza yapan panel olan Panda da 6000 kontrasat ve Va yapıda olması nedeniyle görüntünün tam karşısından bakıldığın da çok canlı gözüktüğünü düşünürken, yeni panel IPS olduğu halde eski panelden, renkler (Tabii ki siyah renk hariç) daha da canlı gözüküyor. Acaba psikolojik olarak mı öyle diye kendimden şüphelendim, eşim ve çocuklar da aynı şekilde düşünüyor o yüzden panel markasını çok merak ettim.Yazılım yüklediyse XXXXXXX Görünür
O zaman öğrenme imkanı olmayacak sanırım :( Benim ilgimi çeken nokta şu oldu, arıza yapan panel olan Panda da 6000 kontrasat ve Va yapıda olması nedeniyle görüntünün tam karşısından bakıldığın da çok canlı gözüktüğünü düşünürken, yeni panel IPS olduğu halde eski panelden, renkler (Tabii ki siyah renk hariç) daha da canlı gözüküyor. Acaba psikolojik olarak mı öyle diye kendimden şüphelendim, eşim ve çocuklar da aynı şekilde düşünüyor o yüzden panel markasını çok merak ettim.