Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

diğer konuda cevap alamayınca buraya da yazayım dedim .yakınımdaki bayide bir tane 55ud9400 mevcut.versiyonu 10110673 .bu tv deki anakart hangisi oluyor @Ado

sayın @Ado hocam, 10115879 kodlu panel ıps mi va mı bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler

@Ado, hocam acilen bu tvnin anakart ve panel bilgsini öğrenebilir miyim?

img-20180518-wa0002-1-jpg.jpg

Hocam anakarti en ideal hangisi ise onu istiyorum aslinda yani bazi modellerde farkli anakart oluyormus
MB120 lerin sonlarına geldik diyebilirim, Beklentileri oldukça karşıladığı için üretimin %65 i MB130 olarak çıkıyor desem çok da haalı bir yaklaşım olmaz.

Yalnız yanlış anlaşılmasın anakart dediğiniz şey favorimizde 6 ay 1 seneden fazla kalamıyor, Yani cep telefonu dünyası gibi, siz istediğiniz kadar İPHONE8 alın arkadan 9 geliyor, sonra X XI diye devam eder bu işin sonu yok.

O nedenle önceliğiniz sanki anakarttan ziyade sizin temel kullanım amacınız olmalı diye düşünüyrum. Nihai karar sizin elbette :ok

Selamlar;

Çekirdek yazılım konumuzun birinci sayfasında MB120 sıralamasında son yazılım olan 2.45.121 yüklemeniz tavsiyemdir :ok
Merhaba Ado bey.
Tv bugun kuruldu. İlk izlenimlerim 48ua9300 e göre muazzam contras ve renk zenginli diyebilirim xbox one x te te ise tam anlamıyla beklentilerimi karşıladı.aksam daha detaylı testler yapacağım.
Nacizane fikrim 9650 serisi rv almak isteyen arkadalara. Zaman kaybetmeden teknosa indiriminden faydalanmaları

diğer konuda cevap alamayınca buraya da yazayım dedim .yakınımdaki bayide bir tane 55ud9400 mevcut.versiyonu 10110673 .bu tv deki anakart hangisi oluyor @Ado

benim mesajım yine ara kaynadı sanırım :( alttaki tv nin kodunu söyleyebilir misiniz @Ado bey

20180517_153422-jpg.jpg

Merhaba Ado bey.
Tv bugun kuruldu. İlk izlenimlerim 48ua9300 e göre muazzam contras ve renk zenginli diyebilirim xbox one x te te ise tam anlamıyla beklentilerimi karşıladı.aksam daha detaylı testler yapacağım.
Nacizane fikrim 9650 serisi rv almak isteyen arkadalara. Zaman kaybetmeden teknosa indiriminden faydalanmaları

Hayırlı olsun.
Yanlardan nasıl renk kaybı açı kaybı var mı ?

Ado hocam bu tv de hangi panel var? Sizden ricam bakabilir misin?

Geri
Üst Alt