Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Chi Mei Optronics VAAdo hocam bu tv de hangi panel var? Sizden ricam bakabilir misin?
Chi Mei Optronics VAAdo hocam bu tv de hangi panel var? Sizden ricam bakabilir misin?
Çok teşekkür ederim Ado hocam gönül isterdi Aoc panel olmasını.Chi Mei Optronics VA
AUO çok denk gelmiyor lakin CMO da benim hit panellerimdendirÇok teşekkür ederim Ado hocam gönül isterdi Aoc panel olmasını.
Ado hocam, kuzenimde modelini hatırlamadığım Samsung led tv var. Ekranında siyah lekeler var. Aynı sorundan bir kez değiştirildi panel. Yine aynı sorun oldu. Samsung paneller hakkında ön yargı oluştu bende.
Merhabalar;
Tespitiniz doğrudur, Samsung VA panel mevcuttur. :
Ado hocam, kuzenimde modelini hatırlamadığım Samsung led tv var. Ekranında siyah lekeler var. Aynı sorundan bir kez değiştirildi panel. Yine aynı sorun oldu. Samsung paneller hakkında ön yargı oluştu bende.
Duman isi gibi hocam.Forumdaki kardeşlerimiz bilir ben SAMSUNG panelleri sevmem zaten, lakin açık konuşmak gerekirse bahsettiğiniz sorun tüm panel üreticilerinde mevcuttur
Siyah lekeler duman isi gibi mi yoksa nokta şeklinde mi?
Görsel paylaşmanız mümkün mü?
Cevabiniz icin teşekkür ederim hocam . Ben mb130e bulsam keske iyi olurMB120 lerin sonlarına geldik diyebilirim, Beklentileri oldukça karşıladığı için üretimin %65 i MB130 olarak çıkıyor desem çok da haalı bir yaklaşım olmaz.
Yalnız yanlış anlaşılmasın anakart dediğiniz şey favorimizde 6 ay 1 seneden fazla kalamıyor, Yani cep telefonu dünyası gibi, siz istediğiniz kadar İPHONE8 alın arkadan 9 geliyor, sonra X XI diye devam eder bu işin sonu yok.
O nedenle önceliğiniz sanki anakarttan ziyade sizin temel kullanım amacınız olmalı diye düşünüyrum. Nihai karar sizin elbette
Hmm anladım, Genellikle soba kullanılan evlerde daha yoğun görülen bir durumdur bu.
Aşağıdaki konuya göz atın ne demek istediğimi daha net anlayabiirisniz zira bu işin marka model ayrımı yoktur bütün ürünlerde olur, ürün değil ortam kaynaklıdır genelde
https://tavsiyeforumu.com/konu/panel-tozlanmasi-nedir-nasil-temizlenir-resimli-anlatim.612/
Ado hocam başka bi satıcıdan daha anakart seri numarası aldım, rica etsem onu da kontrol eder misin?
10111110