emre.koc
Yeni Üye
- 22 Mar 2018
- 21
- 33
Hocam anakarti en ideal hangisi ise onu istiyorum aslinda yani bazi modellerde farkli anakart oluyormusTV den özel bir beklentiniz var mı? ona göre bakalım
Hocam anakarti en ideal hangisi ise onu istiyorum aslinda yani bazi modellerde farkli anakart oluyormusTV den özel bir beklentiniz var mı? ona göre bakalım
MB120 lerin sonlarına geldik diyebilirim, Beklentileri oldukça karşıladığı için üretimin %65 i MB130 olarak çıkıyor desem çok da haalı bir yaklaşım olmaz.Hocam anakarti en ideal hangisi ise onu istiyorum aslinda yani bazi modellerde farkli anakart oluyormus
Ado, hocam acilen bu tvnin anakart ve panel bilgsini öğrenebilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 941
Ado hocam 55ud8400 aldım, 8007196 800780
Panel ve kart bilgisini söyler misiniz acaba, bir de son yazılımı konusunda bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba Ado bey.Selamlar;
Çekirdek yazılım konumuzun birinci sayfasında MB120 sıralamasında son yazılım olan 2.45.121 yüklemeniz tavsiyemdir
Merhaba Ado bey.
Tv bugun kuruldu. İlk izlenimlerim 48ua9300 e göre muazzam contras ve renk zenginli diyebilirim xbox one x te te ise tam anlamıyla beklentilerimi karşıladı.aksam daha detaylı testler yapacağım.
Nacizane fikrim 9650 serisi rv almak isteyen arkadalara. Zaman kaybetmeden teknosa indiriminden faydalanmaları
SAMSUNG VA MB120benim mesajım yine ara kaynadı sanırım :( alttaki tv nin kodunu söyleyebilir misiniz Ado bey
Ekli dosyayı görüntüle 942