Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

3 tv derken 2 model var,
65 lerde vestel samsung boe ve sakai ile çalışıyor. hemen hemen özellikler aynı, fark marka

Regal 65R754UA9,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
, ve VESTEL 65UA9800 yazacaktım

üçününde bütün özellikleri aynı gözüküyor. anakartı panelide aynı mı? regali almayı düşünüyorum. regalın bu modeli hangi anakart ve paneli kullanıyor

Regal 65R754UA9,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
, ve VESTEL 65UA9800 yazacaktım

üçününde bütün özellikleri aynı gözüküyor. anakartı panelide aynı mı? regali almayı düşünüyorum. regalın bu modeli hangi anakart ve paneli kullanıyor
Söyledim ya aynı android mb170 ana kart panel de genelde 165 lerde Samsung boe sakai, seri numarası olmadan net bişey söylemek zor, panda bile çıkabilir

Söyledim ya aynı android mb170 ana kart panel de genelde 165 lerde Samsung boe sakai, seri numarası olmadan net bişey söylemek zor, panda bile çıkabilir
Anladım fiyat olarak Regal 6049, Toshiba 6999, Vestel 7549 . Regal almak mantıklı galiba

Anladım fiyat olarak Regal 6049, Toshiba 6999, Vestel 7549 . Regal almak mantıklı galiba
Yani fiyat olarak daha makul. İkiside 3 yıl garanti ikisi de ücretsiz kurulum ikiside Vestel servis ağı

IMG_20210319_111950.jpg

Merhaba
Fotoda görülen Toshiba tv'nin panel bilgisi ve diğer özelliklerini öğrenebilir miyim ?
Standart bir kullanıcı için fiyat /performans cihazı mıdır ?
Ambalaj üzerinde ONKYO logosu yok.
Üründe ONKYO ses özelliği var mı ?

Yani fiyat olarak daha makul. İkiside 3 yıl garanti ikisi de ücretsiz kurulum ikiside Vestel servis ağı
Regal Türkiye sayfasına sordum bana g sınıfı dedi yanlışlık olabilir mi a artı falan olması gerekmez mi

Screenshot_20210319-174258.png

Bu devirde g sınıfı Tv mi olur. Genelde a sınıfı olmuyor mu

Screenshot_20210319-174258.png

Bu devirde g sınıfı Tv mi olur. Genelde a sınıfı olmuyor mu
Olur tabikisi niye şaşırdınız. ?

IMG_20210319_111950.jpg

Merhaba
Fotoda görülen Toshiba tv'nin panel bilgisi ve diğer özelliklerini öğrenebilir miyim ?
Standart bir kullanıcı için fiyat /performans cihazı mıdır ?
Ambalaj üzerinde ONKYO logosu yok.
Üründe ONKYO ses özelliği var mı ?
Panda panel.
Onkyo mevcut degil

Arkadaslar, vestel 65U9400 almak uzereyim. VA panel almak istiyorum. Bu modelde IPS panel de varmis sanirim.Vestel ile gorustum seri numarasini verin soyleriz ne tip panel oldugunu dediler. Yani bu sans mi? Bilerek VA panel almanin bir yolu yokmu? Tesekkurler

Arkadaslar, vestel 65U9400 almak uzereyim. VA panel almak istiyorum. Bu modelde IPS panel de varmis sanirim.Vestel ile gorustum seri numarasini verin soyleriz ne tip panel oldugunu dediler. Yani bu sans mi? Bilerek VA panel almanin bir yolu yokmu? Tesekkurler
Kapat gözlerini ve kendini vestele teslim et, açtığında ya Va senindir yada IPS ?
Vestel bu herşey çıkabilir. Seri numarasına ulasabilirseniz bakarız buradan

Arkadaşlar bu nasıl. Panel ne Marka Dolby Donanınsal MEMC falan var mı? Acil lazım Başka ilin Outlet mağazadayım şimdi. Çok sağolun yardımlarınız için.

IMG_20210320_132955.jpg

@fikoloji @By_Trol @TEKNOwest @EXcomZkko

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt