Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Haklısınız, bu arada ben foruma listeye baktım tv aldım demek için yazmadım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın, listede iki tip panel var bir üçüncüsünü ekletmek için bilgi amaçlı yazdım. TV az önce kuruldu ilk izlenimim siyahlar falan bence gayet güzel açılardan baktığımızda kayıpta olmuyor.

Foruma hizmet edecek şekilde bir inceleme yapabilmek için beni yönlendirirseniz istediğiniz testi yaparım.

Fiyat nedeniyle Hepsiburada 6999 TL tercih edilebilecek ancak bazı modeller kadar kapsamlı bilgi olmadığı için satınalma kararının zorlaştığı bir tv bence.
Yok sıkıntı yok yanlış anlamadık ? ustam da size neden öyle olmuş açıkladı.
Bu konuda görseller ve görüşlerinizi paylaşırsanız sizden sonra alacaklara ışık tutmuş olursun

K Çevrimdışı

Kaanaltay

Yeni Üye
16 Mar 2021
4
35
Üstadlar kurulum yapildi sonrasinda sesli komutlari denedim calisiyordu ancak şu anda tv sesimi duymuyor, tv modundan cikip ana ekrana geçtiğimde tvnin arkasindan parazit sesine benzer bir ses geliyor neden olabilir. Tv moduna gecince bu parazit sesi geciyor ancak yine tv sesimi duymuyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Üstadlar kurulum yapildi sonrasinda sesli komutlari denedim calisiyordu ancak şu anda tv sesimi duymuyor, tv modundan cikip ana ekrana geçtiğimde tvnin arkasindan parazit sesine benzer bir ses geliyor neden olabilir. Tv moduna gecince bu parazit sesi geciyor ancak yine tv sesimi duymuyor.
Konu açıp oradan ilerleyelim panel bilgi konusu olduğu için bütünlüğü bozmayalım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
B Çevrimdışı

balci2401

Yeni Üye
20 Ağu 2020
68
37
3 tv derken 2 model var,
65 lerde vestel samsung boe ve sakai ile çalışıyor. hemen hemen özellikler aynı, fark marka

Regal 65R754UA9, , ve VESTEL 65UA9800 yazacaktım

üçününde bütün özellikleri aynı gözüküyor. anakartı panelide aynı mı? regali almayı düşünüyorum. regalın bu modeli hangi anakart ve paneli kullanıyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Regal 65R754UA9, , ve VESTEL 65UA9800 yazacaktım

üçününde bütün özellikleri aynı gözüküyor. anakartı panelide aynı mı? regali almayı düşünüyorum. regalın bu modeli hangi anakart ve paneli kullanıyor
Söyledim ya aynı android mb170 ana kart panel de genelde 165 lerde Samsung boe sakai, seri numarası olmadan net bişey söylemek zor, panda bile çıkabilir

G Çevrimdışı

gendarme35

Yeni Üye
19 Mar 2021
13
56
IMG_20210319_111950.jpg

Merhaba
Fotoda görülen Toshiba tv'nin panel bilgisi ve diğer özelliklerini öğrenebilir miyim ?
Standart bir kullanıcı için fiyat /performans cihazı mıdır ?
Ambalaj üzerinde ONKYO logosu yok.
Üründe ONKYO ses özelliği var mı ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Screenshot_20210319-174258.png

Bu devirde g sınıfı Tv mi olur. Genelde a sınıfı olmuyor mu
Olur tabikisi niye şaşırdınız. ?

Geri
Üst Alt