Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41

istanbul beylikduzu vs outlet markasi techwood du sanirim son kalan teshir tv sanirim 2300tl idi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

istanbul beylikduzu vs outlet markasi techwood du sanirim son kalan teshir tv sanirim 2300tl idi
Hocam Beylikdüzü Vestel outleti aradım şimdi. Elimizde kapalı kutu var denildi. Ama ben Manisa da ikamet ediyorum. Bunlar Tv yi alsam buraya gönderir mi?

B Çevrimdışı

baristun

Yeni Üye
15 Mar 2021
5
37
Merhabalar. Panel bilgisi alabilir miyim?
image04284a460db25d9ff.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Ama özetle bu panelde biraz daha netlik geri planda.Panelin model bilgisini nasıl öğreniyordunuz detaylı araştırsam mümkünse.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Bey merhaba.Vestel tv min panel bilgisi üreticisi hakkında Fikoloji hocam çok netleştiremedi bilgiyi.SDP ya da Tomko Business arasında muallakta kaldık.Ne dersiniz bilginiz dahilinde mi acaba fotoyu koysam...

IMG_20210313_204416.jpg
SAKAI JR645R3HA7L

V Çevrimdışı

victory 

Aktif Üye
2 Ara 2017
130
Hocam Beylikdüzü Vestel outleti aradım şimdi. Elimizde kapalı kutu var denildi. Ama ben Manisa da ikamet ediyorum. Bunlar Tv yi alsam buraya gönderir mi?
bildigim yakin cevreye kendi araclari yada yetkili servisleri ile gonderiyorlar.sehir disina oradan gonderirlermi sanmiyorum.bence arayip sorun.manisada vs outlet yokmu belki orada vardir yada vs outlet sitesi de varsa siparis verin

Geri
Üst Alt