By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Samsung PanelMüsait zamanınız olur da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, yarın servis gelecek, kötü bir panel varsa iade edip servis talebimi de iptal edeceğim. F fikoloji
MB230 Anakart
Samsung PanelMüsait zamanınız olur da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, yarın servis gelecek, kötü bir panel varsa iade edip servis talebimi de iptal edeceğim. F fikoloji
Teşekkürler ilginiz için.Samsung Panel
MB230 Anakart
Rica ederim.Teşekkürler ilginiz için.
Hocam Beylikdüzü Vestel outleti aradım şimdi. Elimizde kapalı kutu var denildi. Ama ben Manisa da ikamet ediyorum. Bunlar Tv yi alsam buraya gönderir mi?
istanbul beylikduzu vs outlet markasi techwood du sanirim son kalan teshir tv sanirim 2300tl idi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
istanbul beylikduzu vs outlet markasi techwood du sanirim son kalan teshir tv sanirim 2300tl idi
SAKAI JR645R3HA7LAma özetle bu panelde biraz daha netlik geri planda.Panelin model bilgisini nasıl öğreniyordunuz detaylı araştırsam mümkünse.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Bey merhaba.Vestel tv min panel bilgisi üreticisi hakkında Fikoloji hocam çok netleştiremedi bilgiyi.SDP ya da Tomko Business arasında muallakta kaldık.Ne dersiniz bilginiz dahilinde mi acaba fotoyu koysam...
samsung panelMerhabalar. Panel bilgisi alabilir miyim?
Teşekkürler. Anakart bilgisi de alabilir miyim rica etsemsamsung panel
mb230Teşekkürler. Anakart bilgisi de alabilir miyim rica etsem
Tomko Business üretiyor değil mi bu paneli ?SAKAI JR645R3HA7L
bildigim yakin cevreye kendi araclari yada yetkili servisleri ile gonderiyorlar.sehir disina oradan gonderirlermi sanmiyorum.bence arayip sorun.manisada vs outlet yokmu belki orada vardir yada vs outlet sitesi de varsa siparis verinHocam Beylikdüzü Vestel outleti aradım şimdi. Elimizde kapalı kutu var denildi. Ama ben Manisa da ikamet ediyorum. Bunlar Tv yi alsam buraya gönderir mi?
Panda PanelPanele ilgili bilgi alabilir iyim?
Teşekkürler üstad bizim panel va panel mi ıps mi oluyor acaba?