Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24

Fikoloji hocam iyi akşamlar.Vaktiniz olduğunda şu duruma göz atabilir misiniz?
Bugün eşimden şöyle bir dönüt aldım tv için:
"Bu panelin netliği öncekine göre daha geride"
Durumumuz şöyle: 1 ay kadar önce 65u9500 Vestel aldık.Çerçevesinde sıkıntı çıktı.Onun panelini forumda sorduğumda Boe denmişti.
Vestel yeni cihaz gönderdi.Bunun paneline Sakai demiştiniz.
Biraz dikkatli bakınca Boe panelde görüntü -nasıl anlatayım- çok net, sanki *robotik gibiydi.
Sakai'de o netlik, o cam gibi *robotik sahne ve görüntüler yok.Bilmem yanılıyor muyum?
**Robotik kelimesini ben uydurdum başka tarif edemiyorum.**

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Fikoloji hocam iyi akşamlar.Vaktiniz olduğunda şu duruma göz atabilir misiniz?
Bugün eşimden şöyle bir dönüt aldım tv için:
"Bu panelin netliği öncekine göre daha geride"
Durumumuz şöyle: 1 ay kadar önce 65u9500 Vestel aldık.Çerçevesinde sıkıntı çıktı.Onun panelini forumda sorduğumda Boe denmişti.
Vestel yeni cihaz gönderdi.Bunun paneline Sakai demiştiniz.
Biraz dikkatli bakınca Boe panelde görüntü -nasıl anlatayım- çok net, sanki *robotik gibiydi.
Sakai'de o netlik, o cam gibi *robotik sahne ve görüntüler yok.Bilmem yanılıyor muyum?
**Robotik kelimesini ben uydurdum başka tarif edemiyorum.**
Yani panel marka kalitesine göre değişkenlik olabilir, boe iyi bir panel sayılır günümüzde ama sakai bende daha önce görmediğim için yanlış Bilgi vermek istemem

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
mrblar bugun vs outlette tv baktim seri kodlari bunlar rica etsem panel ve anakartlara bakarmisiniz

1054924000084
1054924000085
1054924000087
1054924000148
1054924000149
1054924000151
1054924000153
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG-20210313-WA0003.jpg

rica etsem bu tv ninde paneline bakabilirmiyiz
sanirim anakart mb 230 panelide ips sanirim yan acilardan bozulma yoktu
Hocam bu resmini eklediğiniz TV hangi marka model? Hangi ilin Outlettinde buldunuz fiyatı nedir?

V Çevrimdışı

victory 

Aktif Üye
2 Ara 2017
130

istanbul beylikduzu vs outlet markasi techwood du sanirim son kalan teshir tv sanirim 2300tl idi

Hocam bu resmini eklediğiniz TV hangi marka model? Hangi ilin Outlettinde buldunuz fiyatı nedir?
istanbul beylikduzu vs outlet markasi techwood du sanirim son kalan teshir tv sanirim 2300tl idi

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41

Hocam Techwood modeli 43u902 miydi 43us902 Yada ince slim versiyon muydu?

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
ben teşekkür ederim güle güle kullanın 9800 hoşuma giden bir seri, samsung panel olması güzel birşey inşallah açı probleminde yoktur.
sevgili fiko zaten bu samyGO VA panel hakkında kafam çok karışıktı ki 3 ayrı Vestel üretimi TV alarak VA PANEL alarak bir şekilde elimden çıkarmış biri olarak, şimdide 9800 modelinde inşallah açı probleminde yoktur demende şunu anlayabilir miyim ?:alala
bazı samy, VA paneller de açı sorunu yok mu? demek istedin... kısmen anlamış olsam da biraz açarsan süper olur.

değerli dostum :) aylardır bekliyorum bir tane işte bu abi al diyeceğim IPS önermedin :) hala pusuda bekliyorum, 32 inç ile idare ediyorum bu aralar... beklerken TV fiyatları da uçtu gitti:hihi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
sevgili fiko zaten bu samyGO VA panel hakkında kafam çok karışıktı ki 3 ayrı Vestel üretimi TV alarak VA PANEL alarak bir şekilde elimden çıkarmış biri olarak, şimdide 9800 modelinde inşallah açı probleminde yoktur demende şunu anlayabilir miyim ?:alala
bazı samy, VA paneller de açı sorunu yok mu? demek istedin... kısmen anlamış olsam da biraz açarsan süper olur.

değerli dostum :) aylardır bekliyorum bir tane işte bu abi al diyeceğim IPS önermedin :) hala pusuda bekliyorum, 32 inç ile idare ediyorum bu aralar... beklerken TV fiyatları da uçtu gitti:hihi
Ben Samsung panel Va yapıda diye belirttim. 9800 alacağı için evinde inşallah açı problemin yoktur dedim.
Valla Vestel böyle yapmış dükkan bizim olsa aynen size sunar sizin derim. Evet fiyatlar uçtu bı kaç model kaldı IPS olan. Örnek ;
43u9000 lg ıps panel
43U9402 boe ve lg ıps panel
Sana boyut ne lazım?

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24
Hayır, ikisi de 4k...
BMW de araba Fiat da araba
Ama özetle bu panelde biraz daha netlik geri planda.Panelin model bilgisini nasıl öğreniyordunuz detaylı araştırsam mümkünse.

Cvp: VESTEL Panel Bilgi hattı

Seri numarası bu etikette yazar vs SN ile başlar.

Cvp: VESTEL Panel Bilgi hattı

Seri numarası bu etikette yazar vs SN ile başlar. ?
Adem Bey merhaba.Vestel tv min panel bilgisi üreticisi hakkında Fikoloji hocam çok netleştiremedi bilgiyi.SDP ya da Tomko Business arasında muallakta kaldık.Ne dersiniz bilginiz dahilinde mi acaba fotoyu koysam...

IMG_20210313_204416.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt