Yok bir sıkıntı yaşamadım hayırlısıyla.Kullandıkça göreceğiz bakalım.Sağolun ilginize.Ama paneli beğenmişsin ?
Yok bir sıkıntı yaşamadım hayırlısıyla.Kullandıkça göreceğiz bakalım.Sağolun ilginize.Ama paneli beğenmişsin ?
TeşekkürlerYok bir sıkıntı yaşamadım hayırlısıyla.Kullandıkça göreceğiz bakalım.Sağolun ilginize.
Küçük ekranda Samsung panel bulmak zor gibi. Ya direk Samsung bakın yada ;Merhaba fikoloji ustam.
Bir teyzemize 40-42-43 inç aralığında Samsung panelli full HD Vestel üretimi bir TV önerebilirmisin.
Önceliğimiz Vestel üretimi ve Samsung panel. Uygun fiyatlı bulursak IPS panelli yada uhd çözünürlükte olur. Aradığımız şey satabil bir anakart, Samsung yada LG panelli bir TV.
garanti olsun istiyorsan satıcıdan seri no talep edin kontrol sağlıyalımSA ustalar lütfen acele cevapZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.55UD8200 TV bu formda 55UD8200 LG panel MB130S anakart yazılı; bu TV'nin bu kodla üretiminin LG panelle üretildiğini anlatıyor yanlış anlamıyorum değil mi?
Geçmiş seri no taramasında Samsung panel de görmüşüz. Kesinlikle Va yada IPS diyemeyiz. Karma panelSA ustalar lütfen acele cevapZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.55UD8200 TV bu formda 55UD8200 LG panel MB130S anakart yazılı; bu TV'nin bu kodla üretiminin LG panelle üretildiğini anlatıyor yanlış anlamıyorum değil mi?
Sizin yazdığınız mesajın bı üstüne link koymuştum bakarmisinz. Vestelde büyük ekranda genelde Va var. Ayrıca çoğu karmaIPS panelse alacağım da ondan sordum. Burası tavsiye yeri değil ama IPS panel öneri?
O linkte kesin olması için seri no da paylaşın diyor ?55UD8200 LG panel MB130S anakart o linkteki bilgi böyle diyor.
Acaba saticidaki IPS panel mi ? bilemiyoruz.ben o soruyu burdaki bilgiye dayanarak sordum. Kesin bilgi de demedim ayrıca. Ama cevabın için teşkekkürler.![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca 55UD8200 için böyle bir bilgi de olunca
![]()
dedim herhalde bu IPS ekran dedim.