Sony biz bakmıyoruz. Başlıkta olduğu gibi Vestel ve üretimleri panel bilgi hattı
Merhaba.Rica etsem bu Vestel tv'nin panel ve kart bilgisini öğrenebilirmiyim?
Sony biz bakmıyoruz. Başlıkta olduğu gibi Vestel ve üretimleri panel bilgi hattı
mb 230 ana kart
Merhaba.Rica etsem bu Vestel tv'nin panel ve kart bilgisini öğrenebilirmiyim?
Menüde iletişim numarası var whatsapp tada konuştum urunle ilgili samsun 49nu7100 model tv 3600tl onu almak istiyorum ama bende bu siteyi hiç duymadım güvenilir mi bilmiyorumİlk defa duydum ve dikkatimi çeken iletişim bilgileri bile xxx diye kapalı en üste
Zamanında İstanbul bilişim vardı, ardından yok oldu tirilyon vurgun yaptilar ve paralar uçtu havaya, hatırlatmak isterim. Her zaman deriz ki 200 fazla olsun güvenilir olsun!Menüde iletişim numarası var whatsapp tada konuştum urunle ilgili samsun 49nu7100 model tv 3600tl onu almak istiyorum ama bende bu siteyi hiç duymadım güvenilir mi bilmiyorum
Panel bilgisi alabilir miyimYANLIŞ YERE YAZILDI, SİLİNMİYOR.
samsung panelPanel bilgisi alabilirmiyim acaba ?
samsung panel
Panel bilgisi alabilir miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv kuruldu.Firma Sakai Display Production mu yoksa Shenzen Tomko Business mi acaba anlayamadım.mb 230 ana kart
Sakai panel
panel nedir deme bende ilk defa gördüm üretici firma ;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tvu kuruldu ise panelle alakalı görüşlerinizi yazarmısınız, yan açı ve karşıdanda resim atarsanız sevinirim
Geri dönüşünüz için teşekkürler, bende anlamadım üretici, hissedar vs geçiyor.Tv kuruldu.Firma Sakai Display Production mu yoksa Shenzen Tomko Business mi acaba anlayamadım.
SDP ise üretici Sharp.Tomko ise Çin merkezli bir firma.
Panele gelince; renk,kontrast gayet muntazam.Yan açılarda renk vs.kaybı yok.Görüntü kalitesi HD olarak bile net.Karanlık sahnelerde ışıklandırma güzel,gölgelenme yok.Babamın fabrikası olduğundan biraz övdüm herhalde?.Şimdilik memnunum.
Panel bilgisine hangi linkten ulaşabilirim ben de bakabilir miyim mümkünse?Geri dönüşünüz için teşekkürler, bende anlamadım üretici, hissedar vs geçiyor.
Hayırlı olsun.Panel bilgisine hangi linkten ulaşabilirim ben de bakabilir miyim mümkünse?
5 adet 65" üretimi var bunlardan biri zaten ama ben de üreticiyi gidebildim paneli görmedimPanel bilgisine hangi linkten ulaşabilirim ben de bakabilir miyim mümkünse?