By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
VA PanelTeşekkürler üstad bizim panel va panel mi ıps mi oluyor acaba?
VA PanelTeşekkürler üstad bizim panel va panel mi ıps mi oluyor acaba?
Teşekkür ederim. Panda Panel olması biraz canımı sıktı ama buradaki yazılanlara göre ayarları yaptım. Şimdilik bir sıkıntı yok.Panda Panel
MB230 Anakart
Teşekkürler üstad.VA Panel
Rica ederim. Hayırlı olsun.Teşekkür ederim. Panda Panel olması biraz canımı sıktı ama buradaki yazılanlara göre ayarları yaptım. Şimdilik bir sıkıntı yok.
Rica ederim.Teşekkürler üstad.
Hocam Manisa'da Outlet var ama dahili Uydu alıcılı 4K modeli yok. İzmir'e falanda baktım bulamadım. İnternetteki VsOutlette bitmiş gözüküyor bu model. Hocam yolun düşerse bi daha TV nin kutusunu yada marka model bilgisi alabilir misin. Cihazın özellikleri ve fiyatı iyi gözüküyor. Ona göre başka sitelerde bu modeli bulmaya çalışayım.bildigim yakin cevreye kendi araclari yada yetkili servisleri ile gonderiyorlar.sehir disina oradan gonderirlermi sanmiyorum.bence arayip sorun.manisada vs outlet yokmu belki orada vardir yada vs outlet sitesi de varsa siparis verin
bu yakinlarda gidersem tabiki haber veririm.ama sanki tv icin revizyonlu demislerdi.aklinizda bulunsunHocam Manisa'da Outlet var ama dahili Uydu alıcılı 4K modeli yok. İzmir'e falanda baktım bulamadım. İnternetteki VsOutlette bitmiş gözüküyor bu model. Hocam yolun düşerse bi daha TV nin kutusunu yada marka model bilgisi alabilir misin. Cihazın özellikleri ve fiyatı iyi gözüküyor. Ona göre başka sitelerde bu modeli bulmaya çalışayım.
sakai panel JR645R3HA7LMerhabalar, her soruyu yanitlayan bu güzel forumdaşlara çok teşekkür ederim, seri numarasiyla aradim ama daha önce sorulmamış panel hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
sakai 65''mb 230 ana kart
Sakai panel
panel nedir deme bende ilk defa gördüm üretici firma ;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tvu kuruldu ise panelle alakalı görüşlerinizi yazarmısınız, yan açı ve karşıdanda resim atarsanız sevinirim
Vestel paneller sayfasinda bu modelde samsung va ve boe ips panel olabileceği yaziyordu, simdi bu panel süpriz oldu. Bence o sayfadaki bilgiye update girmeliyiz. Tv bugun kurulacak akabinde forumdaki arkadaşlarin yararlanmasi için fotograf vs hazirlarim.sakai panel JR645R3HA7L
mb170 android
Tabiki teşekkürler. Evet yeni anlaştı Vestel, yani 100 den fazla model ve her geçen gün farklı bir özellik ekleniyor bunu takip etmekte zor ben şimdi düzenleme gireceğimVestel paneller sayfasinda bu modelde samsung va ve boe ips panel olabileceği yaziyordu, simdi bu panel süpriz oldu. Bence o sayfadaki bilgiye update girmeliyiz. Tv bugun kurulacak akabinde forumdaki arkadaşlarin yararlanmasi için fotograf vs hazirlarim.
Eski bir söz vardı. '' Dün dündür bu gün bu gündür.'' O sayfadaki yazılan paneller her zaman olacak diye bir kaide yok. Tv üreticileri hedeflediği tv üretimi sayısını tamamlayabilmesi için panel üreticilerinden panel satın alırlar panel üreticilieri ihtiyacı karşılıyamıyorsa tv üreticileri farklı panellere yönelebiliyor. Bu gün sakai yarın bir başkası olacaktır.Vestel paneller sayfasinda bu modelde samsung va ve boe ips panel olabileceği yaziyordu, simdi bu panel süpriz oldu. Bence o sayfadaki bilgiye update girmeliyiz. Tv bugun kurulacak akabinde forumdaki arkadaşlarin yararlanmasi için fotograf vs hazirlarim.
Haklısınız, bu arada ben foruma listeye baktım tv aldım demek için yazmadım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın, listede iki tip panel var bir üçüncüsünü ekletmek için bilgi amaçlı yazdım. TV az önce kuruldu ilk izlenimim siyahlar falan bence gayet güzel açılardan baktığımızda kayıpta olmuyor.Eski bir söz vardı. '' Dün dündür bu gün bu gündür.'' O sayfadaki yazılan paneller her zaman olacak diye bir kaide yok. Tv üreticileri hedeflediği tv üretimi sayısını tamamlayabilmesi için panel üreticilerinden panel satın alırlar panel üreticilieri ihtiyacı karşılıyamıyorsa tv üreticileri farklı panellere yönelebiliyor. Bu gün sakai yarın bir başkası olacaktır.