Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
bildigim yakin cevreye kendi araclari yada yetkili servisleri ile gonderiyorlar.sehir disina oradan gonderirlermi sanmiyorum.bence arayip sorun.manisada vs outlet yokmu belki orada vardir yada vs outlet sitesi de varsa siparis verin
Hocam Manisa'da Outlet var ama dahili Uydu alıcılı 4K modeli yok. İzmir'e falanda baktım bulamadım. İnternetteki VsOutlette bitmiş gözüküyor bu model. Hocam yolun düşerse bi daha TV nin kutusunu yada marka model bilgisi alabilir misin. Cihazın özellikleri ve fiyatı iyi gözüküyor. Ona göre başka sitelerde bu modeli bulmaya çalışayım.

V Çevrimdışı

victory 

Aktif Üye
2 Ara 2017
130
Hocam Manisa'da Outlet var ama dahili Uydu alıcılı 4K modeli yok. İzmir'e falanda baktım bulamadım. İnternetteki VsOutlette bitmiş gözüküyor bu model. Hocam yolun düşerse bi daha TV nin kutusunu yada marka model bilgisi alabilir misin. Cihazın özellikleri ve fiyatı iyi gözüküyor. Ona göre başka sitelerde bu modeli bulmaya çalışayım.
bu yakinlarda gidersem tabiki haber veririm.ama sanki tv icin revizyonlu demislerdi.aklinizda bulunsun

K Çevrimdışı

Kaanaltay

Yeni Üye
16 Mar 2021
4
35
Merhabalar, her soruyu yanitlayan bu güzel forumdaşlara çok teşekkür ederim, seri numarasiyla aradim ama daha önce sorulmamış panel hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

20210316_204511.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel paneller sayfasinda bu modelde samsung va ve boe ips panel olabileceği yaziyordu, simdi bu panel süpriz oldu. Bence o sayfadaki bilgiye update girmeliyiz. Tv bugun kurulacak akabinde forumdaki arkadaşlarin yararlanmasi için fotograf vs hazirlarim.
Tabiki teşekkürler. Evet yeni anlaştı Vestel, yani 100 den fazla model ve her geçen gün farklı bir özellik ekleniyor bunu takip etmekte zor ben şimdi düzenleme gireceğim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Vestel paneller sayfasinda bu modelde samsung va ve boe ips panel olabileceği yaziyordu, simdi bu panel süpriz oldu. Bence o sayfadaki bilgiye update girmeliyiz. Tv bugun kurulacak akabinde forumdaki arkadaşlarin yararlanmasi için fotograf vs hazirlarim.
Eski bir söz vardı. '' Dün dündür bu gün bu gündür.'' :) O sayfadaki yazılan paneller her zaman olacak diye bir kaide yok. :) Tv üreticileri hedeflediği tv üretimi sayısını tamamlayabilmesi için panel üreticilerinden panel satın alırlar panel üreticilieri ihtiyacı karşılıyamıyorsa tv üreticileri farklı panellere yönelebiliyor. Bu gün sakai yarın bir başkası olacaktır.

K Çevrimdışı

Kaanaltay

Yeni Üye
16 Mar 2021
4
35
Eski bir söz vardı. '' Dün dündür bu gün bu gündür.'' :) O sayfadaki yazılan paneller her zaman olacak diye bir kaide yok. :) Tv üreticileri hedeflediği tv üretimi sayısını tamamlayabilmesi için panel üreticilerinden panel satın alırlar panel üreticilieri ihtiyacı karşılıyamıyorsa tv üreticileri farklı panellere yönelebiliyor. Bu gün sakai yarın bir başkası olacaktır.
Haklısınız, bu arada ben foruma listeye baktım tv aldım demek için yazmadım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın, listede iki tip panel var bir üçüncüsünü ekletmek için bilgi amaçlı yazdım. TV az önce kuruldu ilk izlenimim siyahlar falan bence gayet güzel açılardan baktığımızda kayıpta olmuyor.

Foruma hizmet edecek şekilde bir inceleme yapabilmek için beni yönlendirirseniz istediğiniz testi yaparım.

Fiyat nedeniyle Hepsiburada 6999 TL tercih edilebilecek ancak bazı modeller kadar kapsamlı bilgi olmadığı için satınalma kararının zorlaştığı bir tv bence.

Geri
Üst Alt