Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

W Çevrimdışı

Wolfgang34

Yeni Üye
20 Mar 2021
8
44
Arkadaslar, vestel 65U9400 almak uzereyim. VA panel almak istiyorum. Bu modelde IPS panel de varmis sanirim.Vestel ile gorustum seri numarasini verin soyleriz ne tip panel oldugunu dediler. Yani bu sans mi? Bilerek VA panel almanin bir yolu yokmu? Tesekkurler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaslar, vestel 65U9400 almak uzereyim. VA panel almak istiyorum. Bu modelde IPS panel de varmis sanirim.Vestel ile gorustum seri numarasini verin soyleriz ne tip panel oldugunu dediler. Yani bu sans mi? Bilerek VA panel almanin bir yolu yokmu? Tesekkurler
Kapat gözlerini ve kendini vestele teslim et, açtığında ya Va senindir yada IPS ?
Vestel bu herşey çıkabilir. Seri numarasına ulasabilirseniz bakarız buradan

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Arkadaşlar bu nasıl. Panel ne Marka Dolby Donanınsal MEMC falan var mı? Acil lazım Başka ilin Outlet mağazadayım şimdi. Çok sağolun yardımlarınız için.

IMG_20210320_132955.jpg

F fikoloji By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest EXcomZkko EXcomZkko

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar bu nasıl. Panel ne Marka Dolby Donanınsal MEMC falan var mı? Acil lazım Başka ilin Outlet mağazadayım şimdi. Çok sağolun yardımlarınız için.

IMG_20210320_132955.jpg

F fikoloji By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest EXcomZkko EXcomZkko
tekrarlıyorum ihraç ürün bu. biz göremiyoruz. ihraç ürünlerin bilgileri arşivimizde yok, model numarasından internette bakmanızı öneririm. ana kartı mb230 normalde memc ve dolby mevcut olmalı
boe ips panel

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
tekrarlıyorum ihraç ürün bu. biz göremiyoruz. ihraç ürünlerin bilgileri arşivimizde yok, model numarasından internette bakmanızı öneririm. ana kartı mb230 normalde memc ve dolby mevcut olmalı
boe ips panel
Çok sağolun hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar birde buna baksanız zahmet olmazsa.

IMG_20210320_150620_1.jpg

F fikoloji By_Trol By_Trol

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24
Üstadlar kurulum yapildi sonrasinda sesli komutlari denedim calisiyordu ancak şu anda tv sesimi duymuyor, tv modundan cikip ana ekrana geçtiğimde tvnin arkasindan parazit sesine benzer bir ses geliyor neden olabilir. Tv moduna gecince bu parazit sesi geciyor ancak yine tv sesimi duymuyor.
O ses ledin trafosuna ait muhtemelen.Bende de mevcut maalesef .Tv'deki görüntü modlarıyla oynayıp (spor,dinamik vs.) ses gelmeyen modda izleyebilirsiniz.Ya da trafo değişecek.

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24
Kapat gözlerini ve kendini vestele teslim et, açtığında ya Va senindir yada IPS ?
Vestel bu herşey çıkabilir. Seri numarasına ulasabilirseniz bakarız buradan
Merhaba Fikoloji hocam.
Benim 65u9500 sıkıntılı çıktı ve iadem gerçekleşecek.
Yeni cihaz için sizden bilgi alacaktım müsait olduğunuzda.
Hi Level 55uhl960
Vestel 55u9400
Günlük kanalları izlerim,akşamları ise film zevkim vardır.
Bu iki tv hakkında bilginiz var mı ya da 4500 TL civarında bana önerebileceğiniz bir cihaz mevcut mu?
Müsait olursanız tabii ki...

Geri
Üst Alt