Çok sağolasın hocam.MB230 Anakart
BOE Panel
Çok sağolasın hocam.MB230 Anakart
BOE Panel
tekrarlıyorum ihraç ürün bu. biz göremiyoruz. ihraç ürünlerin bilgileri arşivimizde yok, model numarasından internette bakmanızı öneririm. ana kartı mb230 normalde memc ve dolby mevcut olmalıArkadaşlar bu nasıl. Panel ne Marka Dolby Donanınsal MEMC falan var mı? Acil lazım Başka ilin Outlet mağazadayım şimdi. Çok sağolun yardımlarınız için.
![]()
F fikolojiBy_Trol
TEKNOwest
EXcomZkko
Çok sağolun hocam.tekrarlıyorum ihraç ürün bu. biz göremiyoruz. ihraç ürünlerin bilgileri arşivimizde yok, model numarasından internette bakmanızı öneririm. ana kartı mb230 normalde memc ve dolby mevcut olmalı
boe ips panel
bunda dolby seçeneğini göremedimÇok sağolun hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar birde buna baksanız zahmet olmazsa.
![]()
F fikolojiBy_Trol
Buda boeBunun paneli ne üstadlar?
![]()
O ses ledin trafosuna ait muhtemelen.Bende de mevcut maalesef .Tv'deki görüntü modlarıyla oynayıp (spor,dinamik vs.) ses gelmeyen modda izleyebilirsiniz.Ya da trafo değişecek.Üstadlar kurulum yapildi sonrasinda sesli komutlari denedim calisiyordu ancak şu anda tv sesimi duymuyor, tv modundan cikip ana ekrana geçtiğimde tvnin arkasindan parazit sesine benzer bir ses geliyor neden olabilir. Tv moduna gecince bu parazit sesi geciyor ancak yine tv sesimi duymuyor.
Merhaba Fikoloji hocam.Kapat gözlerini ve kendini vestele teslim et, açtığında ya Va senindir yada IPS ?
Vestel bu herşey çıkabilir. Seri numarasına ulasabilirseniz bakarız buradan
Boe panel![]()
Hangi panel hocam?
Başlıkta olduğu gibi Vestel panel üretimine bakıyoruz![]()
Panelinin markasını öğrenmem mümkün mü?
Cihaz TCL 55p8m.
Ne yazikki tavsiye vermiyorum. Tavsiye ana konusunda destek alabilirsiniz. U9400 benim sevdiğim modelidirMerhaba Fikoloji hocam.
Benim 65u9500 sıkıntılı çıktı ve iadem gerçekleşecek.
Yeni cihaz için sizden bilgi alacaktım müsait olduğunuzda.
Hi Level 55uhl960
Vestel 55u9400
Günlük kanalları izlerim,akşamları ise film zevkim vardır.
Bu iki tv hakkında bilginiz var mı ya da 4500 TL civarında bana önerebileceğiniz bir cihaz mevcut mu?
Müsait olursanız tabii ki...
Hocam boe panel va panel ve ips panelde fark genel olarak ne? Ben film ve spor izleyecem iyi midir boe?Boe panel
Mb230 ana kart