es035
Yeni Üye
- 15 Ocak 2020
- 10
- 61
Teşekkürler.Sağlıkla kal.130s ana kart
Samsung Va panel
Teşekkürler.Sağlıkla kal.130s ana kart
Samsung Va panel
Teşekkürler.Sağlıkla kal.
Baktim ama daha çok yeni cihaz hiç bir bilgiye erisemiyorumF fikoloji, üstadım TV nın detaylı özelliklerine bakacaktık hatırlat dedin dün akşam
Orası senin talebine bağlı. Ben uçsun kaçsın durmasın istiyorum dersen alınamaz ya ben abartısız kullanıcıyim netflix YouTube bakar film izler ardından da yayınları izler arada oyun oynarim diyorsan alınırF fikoloji, çok teşekkürler üstadım ben vestel aradım verdiğin linkteki gibi bilgiler verdiler ama ayrıntı da veremiyoruz dediler sence alınır mı
HKC Panel
Tabiki evde değilim. Hafta sonu resimleri yüklerim.TV kurldu ise resimlerini üsteki linkten paylaşarak , izlenimlerini paylaşırsan senden sonra alacaklara ışık tutabilirsiniz ? teşekkürlerVestel 65ud9000 Görüntü Kalitesi ve Teknik Özellikler
Vestel 65ud9000 Görüntü Kalitesi ve Teknik Özellikler mini inceleme; özellikleri;tavsiyeforumu.com
TeşekkürlerTabiki evde değilim. Hafta sonu resimleri yüklerim.
Sevgili Yusuf24 ,panel kırılmış,mb95 kartlı tv ,neden öğrenmek istenin acaba![]()
Hayırlı geceler arkadaşlar. Resimdeki tv paneli nedir acaba. 40pf7070
Evet panel gitti. Adem hocadan baya şey öğrendim. Bizim emektarin panelini merak ettim yanlız bu eski tvler baya sağlammış.Sevgili Yusuf24 ,panel kırılmış,mb95 kartlı tv ,neden öğrenmek istenin acaba
Baya eski bir tv yani .
Vestelin en nazik kartıdır mb95 ,çabuk çöker ,en ufak elektrik dalgalanmasında uçar yazılım atarkenEvet panel gitti. Adem hocadan baya şey öğrendim. Bizim emektarin panelini merak ettim yanlız bu eski tvler baya sağlammış.