Sevgili Yusuf24 ,panel kırılmış,mb95 kartlı tv ,neden öğrenmek istenin acaba
Hayırlı geceler arkadaşlar. Resimdeki tv paneli nedir acaba. 40pf7070
Evet panel gitti. Adem hocadan baya şey öğrendim. Bizim emektarin panelini merak ettim yanlız bu eski tvler baya sağlammış.Sevgili Yusuf24 ,panel kırılmış,mb95 kartlı tv ,neden öğrenmek istenin acaba
Baya eski bir tv yani .
Vestelin en nazik kartıdır mb95 ,çabuk çöker ,en ufak elektrik dalgalanmasında uçar yazılım atarkenEvet panel gitti. Adem hocadan baya şey öğrendim. Bizim emektarin panelini merak ettim yanlız bu eski tvler baya sağlammış.
Hocam yeni konu burdan mı yazılıyor . Bulamıyorum benimde bir sorum var bi konudaVestelin en nazik kartıdır mb95 ,çabuk çöker ,en ufak elektrik dalgalanmasında uçar yazılım atarken
Paneli öğrenmek istiyorsan arksındaki barkod fotosunu yüklemen lazım.Bu arada geçmiş olsun .
Zaten kaplumbağa gibiydi ama sağlamdı. Dostlar sağolsun. Yeni tv bakiyiz ama fiyatlar malumVestelin en nazik kartıdır mb95 ,çabuk çöker ,en ufak elektrik dalgalanmasında uçar yazılım atarken
Paneli öğrenmek istiyorsan arksındaki barkod fotosunu yüklemen lazım.Bu arada geçmiş olsun .
Hocam burdan mı yazıyoruz benim de bi sorum . Tavsiyeye ihtiyacım bi tv sorunuyla ilgiliVestelin en nazik kartıdır mb95 ,çabuk çöker ,en ufak elektrik dalgalanmasında uçar yazılım atarken
Hayır burası tv panel bölümüHocam burdan mı yazıyoruz benim de bi sorum . Tavsiyeye ihtiyacım bi tv sorunuyla ilgili
Samsung panel
Hayırlı geceler arkadaşlar. Resimdeki tv paneli nedir acaba. 40pf7070
Eyvallah hocam çok teşekkür ediyorum. Demekki yıllarca samsung kullanmışımSamsung panel
Hocam her a101de bulunmuyor... tam.olarak fiyat etiketi.nedir acaba?F fikoloji, evet üstadım Toshiba Android TV kutu da yazıyor hiç bir yerde ürünün ne adı nede bilgisi var
BOE PanelMerhabalar;
Forumda yapılan eleştiriler nedeniyle 65u9500 almaktan vazgeçtim.
Yerine yine forumda panel bilgisi VA olarak belirtilen ve anakartı problemsiz olarak söylenen 65u9400 modelini aldım.
ama panel VA mı IPS mi emin olamadım,konu hakkında bilgi rica ediyorum.
IPS panelMerhabalar;
Forumda yapılan eleştiriler nedeniyle 65u9500 almaktan vazgeçtim.
Yerine yine forumda panel bilgisi VA olarak belirtilen ve anakartı problemsiz olarak söylenen 65u9400 modelini aldım.
ama panel VA mı IPS mi emin olamadım,konu hakkında bilgi rica ediyorum.