Android dimi bu
F fikoloji, üstadım kusura bakma buradan soruyorum ama ürünü tavsiye eder misin A101 de satılıyor 4 bin e alınır mı İnternette hiç bir bilgiye ulaşamadım
Android dimi bu
F fikoloji, üstadım kusura bakma buradan soruyorum ama ürünü tavsiye eder misin A101 de satılıyor 4 bin e alınır mı İnternette hiç bir bilgiye ulaşamadım
Yarın hatırlat detaylı bakalım PC den ayrıldımF fikoloji, evet üstadım Toshiba Android TV kutu da yazıyor hiç bir yerde ürünün ne adı nede bilgisi var
Teşekkürler.Sağlıkla kal.130s ana kart
Samsung Va panel
Teşekkürler.Sağlıkla kal.
Baktim ama daha çok yeni cihaz hiç bir bilgiye erisemiyorumF fikoloji, üstadım TV nın detaylı özelliklerine bakacaktık hatırlat dedin dün akşam
Orası senin talebine bağlı. Ben uçsun kaçsın durmasın istiyorum dersen alınamaz ya ben abartısız kullanıcıyim netflix YouTube bakar film izler ardından da yayınları izler arada oyun oynarim diyorsan alınırF fikoloji, çok teşekkürler üstadım ben vestel aradım verdiğin linkteki gibi bilgiler verdiler ama ayrıntı da veremiyoruz dediler sence alınır mı
HKC Panel
Tabiki evde değilim. Hafta sonu resimleri yüklerim.TV kurldu ise resimlerini üsteki linkten paylaşarak , izlenimlerini paylaşırsan senden sonra alacaklara ışık tutabilirsiniz ? teşekkürlerVestel 65ud9000 Görüntü Kalitesi ve Teknik Özellikler
Vestel 65ud9000 Görüntü Kalitesi ve Teknik Özellikler mini inceleme; özellikleri;tavsiyeforumu.com
TeşekkürlerTabiki evde değilim. Hafta sonu resimleri yüklerim.