LG panel mb130e ana kart
A bu Adem hocamın çektiği videodaki TV şimdi hatırladım nicikinizi.
LG panel mb130e ana kart
Evet doğru.LG panel mb130e ana kart
VA mı paneli yani?LG panel mb130e ana kart
Yok LG IPS panel.Evet doğru.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VA mı paneli yani?
Teşekkür ederim, dün kuruldu. IPS sıkıntılı biraz galiba ama yorumunuz nedir?Yok LG IPS panel.
Hayırlısı olsun ne zaman kuruldu ?
Yo IPS kendi evimde kullanıyorum açı sorunu yok renkler iyi panel iyi LG msrkssi iyi daha ne olsunTeşekkür ederim, dün kuruldu. IPS sıkıntılı biraz galiba ama yorumunuz nedir?
Yo IPS kendi evimde kullanıyorum açı sorunu yok renkler iyi panel iyi LG msrkssi iyi daha ne olsun
Tv ömür saati sıfır olduğunu söylüyor değil mi?
2212/15120 ne anlama geliyor?
2212 dakika ana kart çalışmış demekMesaj otomatik olarak birleştirildi:
2212/15120 ne anlama geliyor?
15120 de son ömür dakikası mı? Ne anlama geliyor acaba?2212 dakika ana kart çalışmış demek
Değildir tabii,çünkü bizim ihtiyarın çalışma saati 257.829 ,ki 2013ten beri kaç kez yazılımla sıfırlandı bu ,başka bir şeyi ifade ediyordur15120 de son ömür dakikası mı? Ne anlama geliyor acaba?
Benim de çok bilgi sahibi olmadığım bir konu olduğu için merak uyandırdı bende. Mantık olarak dedim ki ''2212/15120'' de bulunan 2212 ana kartın çalıştığı dakika süresi ise 15120'de çalışma dakikası limiti midir? Acaba?Değildir tabii,çünkü bizim ihtiyarın çalışma saati 257.829 ,ki 2013ten beri kaç kez yazılımla sıfırlandı bu ,başka bir şeyi ifade ediyordur
Bence "hayır" dır cevap ,bu konuda üzülmeBenim de çok bilgi sahibi olmadığım bir konu olduğu için merak uyandırdı bende. Mantık olarak dedim ki ''2212/15120'' de bulunan 2212 ana kartın çalıştığı dakika süresi ise 15120'de çalışma dakikası limiti midir? Acaba?
İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.Bence "hayır" dır cevap ,bu konuda üzülme
Ama yaklaşık 37 saat çalışmış bu tv ,test için çalışır tabi ama en iyi cevabı sevgili dostlarım ,(yaş sırasına göre) By_Trol , TEKNOWEST ve F fikoloji daha iyi verirler bu konuda
Ben teşekkür ederim ,güle güle kullanın tvyi sevgili weyselkalkanİlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.