TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Adem HelvacıAwox A204300s Tv'min panel bilgisine nasıl ulaşabilirim
Adem HelvacıAwox A204300s Tv'min panel bilgisine nasıl ulaşabilirim
Kullandığınız panel Va yapida, siz o zaman IPS yani açı sorunu istemiyorsunuz.Merhaba, benim Vestel 55ua8300 televizyonum var, epey bir problem yaşattı ekran ile ilgili. Tozlanma ölü piksel ve en son ekran sağ tarafında yatay ve dikey Yeşillenme oluştu tam kenarlarda.
Bir kaç kez servise gitti, panel onarım merkezi her seferinde sorun yok diye geri gönderdi en son yetkili servis müdahale etti ve panel siparişi geçilecek şeklinde bilgilendirme yaptılar, seri numarasını aldılar.
Kullanmış olduğum panel nedir benim? 3 sene oldu olacak alalı, panelin aynısını bulma şansları nedir sizce? Çünkü araştırdığım kadarıyla yedek panel bulundurmuyor Vestel.
Süreç bu şekilde işliyormuş, bunu söylediğimde süreç bu, eğer yedek parça yoksa değişime gidilir denildi.
Açıkçası kullandığım panelden memnun değilim ve ekranın sağından yada solundan bakınca renk farkları görüyorum.kullandığım paneli öğrenirsem, eğer değişim için alternatif sunarlarsa ona gideyim diye sormak isterim sizlere.
Adem Helvacı
Çeşitli şikayet sitelerinden baktım yazılanlara.Kullandığınız panel Va yapida, siz o zaman IPS yani açı sorunu istemiyorsunuz.
Araştırmanızı nerde yaptınız. yanlışlik payı var 5 senelik cihaza panel gelebilir normaldir. Hatta artık panel değil bazı modellere cell dediğimiz ön katman geliyor , yeterki stokta tedariği olsun. Servisin dediği doğru onda sorun yok. Bir sürü panel çeşidi olduğu için tedarik edemez ise değişime gider. Bu seferde size model sunarlar.
samsung
cihaz samsung mu boe mi?
Hkc sanırım seri numarası paylaşınız
Merhaba; Panel detayı öğrenebilir miyim? Teşekkürler,
Diagnostic ekranında yazan seri numarası : 284841540400 Teşekkürler,Hkc sanırım seri numarası paylaşınız
Gördüm bunu , nerde ne yazdığınida biliyorum ama öncelikle seri no vestelde 2 ile başlamazDiagnostic ekranında yazan seri numarası : 284841540400 Teşekkürler,
cevabınız için çok teşekkürler 9500 de memc ve birkaç tane daha görüntü için iyi özellikler var. 9402 de yok siz niçin memnun kalmadınız9500 kullanıyorum sakın alma