Ya bu gün evde internet sorunu var mobil de bakamiyorum. Diğer ustalar yardımcı olur
Ya bu gün evde internet sorunu var mobil de bakamiyorum. Diğer ustalar yardımcı olur
samsung panel
Toshiba 43le aynı anakart demi hocamsamsung panel
mb211s anakart
seri no17mb97 panel dosyasını nasıl alırım.
TV den mi panel dosyasını çekeceksiniz?17mb97 panel dosyasını nasıl alırım.
Seri numarası gerekliVestel 43f8500 modeli VA panelmi İPS mi şimdiden teşekkürler.
![]()
Piyango gibi yani. TeşekkürlerSeri numarası gerekli
karma üretim hem Va hrmde IPS üretilmiştir.
Hkc , boe , panda gibi üretimler var
Seri numarasına ulaşabilirsiniz bakabilirizPiyango gibi yani. Teşekkürler
Ürünü henüz satın almadım. VA panel olsun istiyorum, normalde internetten satın alıcaktım ama vatan veya mediamarkta gitsem panel bilgisi alabilirmitim acabaSeri numarasına ulaşabilirsiniz bakabiliriz
Tabiki seri numarası atabilirsiniz bakarızÜrünü henüz satın almadım. VA panel olsun istiyorum, normalde internetten satın alıcaktım ama vatan veya mediamarkta gitsem panel bilgisi alabilirmitim acaba
Ürünü tv tivibu ve tvbox ile kullanacağım. Bana ortalama bir görüntü versin yeter. Mediamarktdaki görevlilere sorsam satın almadan seri no bakabilirseler VA panel alıcam. Bulamazsam Telefox 43tfh4300 modelini alıcam. İps panelTabiki seri numarası atabilirsiniz bakarız
Ama mb140 ana kart pek beklentiniz olmasın kullanılan hkc Va panelde pek iyi değil kesa panda da öyle