Memnun oluruzÇok teşekkürler üstadım. Kurulum sonrası görüşlerimi yazarım.
Memnun oluruzÇok teşekkürler üstadım. Kurulum sonrası görüşlerimi yazarım.
hkc panel
Merhaba; Panel bilgilerini paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler,
Cevap için teşekkür ederim. VA panel değil mi? 55ua9600 serilerinde HKC dışında panellerde bulunuyor mu? Tekrar teşekkürler,hkc panel
boe panel mb130s ana kartArkadaşlar merhaba, fotoğraftaki tv için panel ve anakart bilgisi rica ediyorum. Panelin boe olduğunu tahmin ediyorum, eğer öyleyse boe panelle ilgili kısa bir bilgi verebilirmisiniz? Panel üreticileri arasındaki yerini ve kalitesini en azından. Teşekkür ederim.
VA panel olduğunu düşünerek almıştık, forumda da bu model için hep boe VA panel yazılmış. Film izlemek için görüntü ayarı tavsiyesi olan bir konu bulamadım, varsa yönlendirebilirmisiniz?boe panel mb130s ana kart
ıps panel, güzel ve beğendiğimiz bir panel
Göz zevki meselesi, benim göz zevki ile seninki bir değil kendiniz ayar yaparak bulacaksınız. Yapı tipi olarak vestele IPS ve Va üretiyor. Aslında tipik olarak iki tipte Va benzeri olsada IPS paneldir .VA panel olduğunu düşünerek almıştık, forumda da bu model için hep boe VA panel yazılmış. Film izlemek için görüntü ayarı tavsiyesi olan bir konu bulamadım, varsa yönlendirebilirmisiniz?
Teşekkür ederimGöz zevki meselesi, benim göz zevki ile seninki bir değil kendiniz ayar yaparak bulacaksınız. Yapı tipi olarak vestele IPS ve Va üretiyor. Aslında tipik olarak iki tipte Va benzeri olsada IPS paneldir .
Merhaba;VA panel olduğunu düşünerek almıştık, forumda da bu model için hep boe VA panel yazılmış. Film izlemek için görüntü ayarı tavsiyesi olan bir konu bulamadım, varsa yönlendirebilirmisiniz?
Merhaba; tv modelim 55U9400. İzleme alışkanlıklarıma göre de VA tercih ederdim bende. İnşallah arızasız sıkıntısız memnuniyetle kullanırsınız. Hayırlı olsun.Merhaba;
Tv'nizin modeli nedir? Bende 55ua9600 model Android tv var. 1 ay evvel 50ul3a63dta Toshiba almıştım. Arızalı çıkınca sağolsunlar daha büyük bir tv ile değiştirdi vestel geçen cumartesi günü. Tanıdığım bir model değildi. Panel yapısı HKC üretimi VA tipi çıktı. Sanırım ben de IPS olsa sevinirdim.
Sizde iyi günlerde kullanın. Umarım sorun yazamazsıniz uzun yıllar ve severek kullanırsınız. IPS'e alışamazsaniz ve yeriniz Ankara'da ise tv değişikliği yapabiliriz ?Merhaba; tv modelim 55U9400. İzleme alışkanlıklarıma göre de VA tercih ederdim bende. İnşallah arızasız sıkıntısız memnuniyetle kullanırsınız. Hayırlı olsun.
samsung
Değerli ustalarim panel bilgisi alabilirmiyim.
Teşekkürler.